Pa ne puse u koliko sati je fotografirano![]()
Pa ne puse u koliko sati je fotografirano![]()
Bilo je slikano pre 9h (žice rade već neko vreme od 8:30h). Ova je u 9h danas, pokazuje “gužvu” na Krčmaru:
Kao što je i za očekivati za ponedeljak nema gužve, tj. red na žicama ne postoji...
![]()
U subotu oko 10h je Krčmar bio relativno opterćen (30ak ljudin na žici) pošto je jedina "malo jača" staza koja je radila.
Pretpostavljam da zbog agresivnije vožnje donji deo Duboke je bio u hupsterima već od 10h.
Zato je centar bio prazan. SS su (pohvalno) procenili da ima potrebe, pa su otvorili sve do Karamana (br1o) tako da je ta strana bila odlična.
Otvorena je i leva strana M. Karamana (8a) koja je bila idealna za peglanje pošto je radio i tanjir.
U svakom slučaju mi prezadovoljni sa 3 extra dana koje smo neočekivano dobili polovinom aprila.
10. april je sada zvanično moj najkasniji skijaški dan u sezoni.
Danas je završena skijaška sezona na Kopaoniku, odvozali smo i poslednju vožnju za ovu godinu. Šta reći, najbolja zimska sezona do sada i što se tiče kvaliteta skijanja a i što se tiče kvantiteta. Mnogo skijanja, druženja,i
. Par fotografija od danas sa zatvaranja:
![]()
Kako be Wlad posljednja. Mozda je za SS posljednja. Pa vidi tamo jos kolko njiva ne uzorano, pa ne posejano a tek za znjejanje.... eeee
E sad verovatno nece biti mehanizacije, bar ne moderne, ali zato konjovi ce uvek tu biti, dali skije na ledza ili na noge nije bitno. Pa da onda pokazemo tipu gde se moze turirati u RS ili Kop-u, a ne tamo znas po alpama.
Pozivam vas da produzite uzitak sve dok livada ne stasa za znjejanje. Sve najbolje i u narednu sezonu
Gledajući ove slike zaključujem da je ovo ubedljivo najbolja sezona ikada, a ja zeznuo koleno.. Vala, vratiću se na sneg pa makar crk'o!
Hvala puno makar za ovu vizuelnu lepotu kad već ne mogu na stazu, vidi se da je bilo baš za uživanje u svakom smislu. Baš.![]()
Zatvaranje sezone, pokusaj br 2: Dobra tri dana od petka do nedelje....bilo i sunca i snega i magle...voznja po svezem snegu kroz borice...nevidjen poklon u doba ove posasti koja vlada. U petak malo ljudi, u sub i ned sasvim dobra poseta s ozbzirom na datum. Mozda su mogli da puste Gvozdac Marine i Karaman(10) ali da ne zakeram previse.. Mislim da je izvesno da tacka na sezonu jos uvek nije stavljena i da ce biti nekakvog skijanja oko Uskrsa.
Bas mi nekako tuzno kad vidim ovoliko snega, a staze prazne, ali ok lepo je sezona produzena i svaka im cast sto su i ovoliko odrazavali skijaliste
@Wlad
Hvala na svim lepim slikama i korisnim informacijama koje si nam priustio ove sezone kao i vecinom ranijih godina
@Ostali
Ostanite mi zivi zdravi i veseli do nastavka sezone 21/22 na ovoj nasoj predivnoj planini
![]()
I zvanično - Skijanje za praznike!
Skijanje za Prvi maj i Vaskrs | Skijališta Srbije (skijalistasrbije.rs)
Ski centri Kopaonik, Stara planina i Tornik na Zlatboru će biti otvoreni tokom praznika, za Prvi maj i Vaskrs, u periodu od 30.aprila do 4.maja. U tom periodu ski centar Kopaonik će raditi od 8.30 do 16 časova, a skijašima će biti na raspolaganju staze Karaman greben, Pančić i Krst, a radiće i bob na šinama i panoramska vožnja žičarom. Ski centar na Staroj planini će raditi od 9 do 16 časova, a za skijanje će biti puštene 3 staze koje prate gondolu i dečiji poligon. U ski centru Tornik će raditi bob na šinama i panoramsko razgledanje žičarom, a radno vreme za vreme praznika je od 10 do 17 časova. Za vreme prazničnog rada, važiće popust od 30% na cenu ski karata (od poludnevnih do petodnevnih), kao i 35% preko web shopa. U prazničnom periodu neće važiti sezonske karte, kao ni karte 10/sezona.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)