Mislim da ovaj deo opreme zaslužuje svoju temu.
Prva stvar koju sam hteo da razjasnimo je to od kojih materijala treba da bude aktivni veš i kojom tehnologijom.
Druga star su vaša iskustva.
I treća stvar su preporuke marki-modela.
Mislim da ovaj deo opreme zaslužuje svoju temu.
Prva stvar koju sam hteo da razjasnimo je to od kojih materijala treba da bude aktivni veš i kojom tehnologijom.
Druga star su vaša iskustva.
I treća stvar su preporuke marki-modela.
Nisam promenio mnogo vesaali sam iscitao podosta na tu temu
Tri godine koristim X-Bionic, poskupo ali vrhunski
Evo ja odmah i da pitam ono što me interesuje. Elem bio do Tempa i tamo nabasam na aktivni veš domaće proizvodnje marke Cherish. Na akciji cena 1829 dinara:
http://www.tempocentar.com/code/navi...ON_FOOD/08.jpg
A evo i linka sa sajta proizvodjača:
http://www.cherish.rs/Skiprogram.htm
Bilo bi sve super i verovatno bih pazario da nisam pogledao sastav a on kaže:
55 % pamuk i 45% poliamid.
Koliko se ja u hemiju razumem ne bi trebalo da bude uopste pamuka. Ali na samoj kutiji proizvodjac opisuje nacin izrade i zbog cega je koristio pamuk.
Pa me interesuje vaše mišljenje i da li ovo vredi da se uzima?
Evo i slika:
Ja carape, gace i potkusulje sve X-bionic. Najskuplji ali zato i najbolji. samo donji ves (2 para carapa, gace i dva para potkusulja izaslo me skoro 400eur)
Model koristim energy accumulator extra warm ali mislim da bi trebao preci na energy accumulator EVO ili Radiactor. Mada radiactor je najbolji ali previse skup
History is made by those who dare to break the rules.
ja sam ovaj Cherish kupovao za 1400 ili 1500 i meni je skroz ok, vrhunski. zenski je malo ofucan muski djene djene. Cela moja ekipa koristi to, dzabana je. Ne traje dugo ali ovaj poslednji potrajace. Nosio sam ga preko 35 dana prosle sezone i nemam zamerki. postoje i bolji ali ovaj mi ok ne smrdi kao ostali koje imam ccc
jos jedan glas za cherish,koristio sam ga pre neku sezonu i uopste ne obavlja lose posoa bez obzira na sastav...k
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)