Evo jedna temica za ljubitelje ski skokova. Novi Svetski kup pocinje za 2 dana, 23.11.12. u Lilehameru, timskim mix takmcicenjem, a slede jos 2 muska i jedno zensko individualno. Ako imate neke prognoze, vesti, utiske, pisite!
Evo jedna temica za ljubitelje ski skokova. Novi Svetski kup pocinje za 2 dana, 23.11.12. u Lilehameru, timskim mix takmcicenjem, a slede jos 2 muska i jedno zensko individualno. Ako imate neke prognoze, vesti, utiske, pisite!
Ako ste ljubitelj ski skokova, ne zaboravite kvalivikacije za individualno takmicenje u 11.45 i miks timsko takmicenje u 16.15 na Eurosportu 1!
da osvezim malo temu.
Nisam znao da ovo postoji
Tradicionalni ski skokovi Vikići 2013.
Dzenita: "Sto ja brate moram vama sve govoriti?!?"
Jebes zemlju koja Bosne nema...
Iz ugla posmatracha, malo vishe akcije
http://www.youtube.com/watch?v=92S07PySdhk
Sa sve boricima na zaletistu, vrh Pogledati i drugi klip, ne znam kako ovdje nema mrtvih
Kacigu, naravno, niko nema
Ijaoooo Grimani kralju gde ovo iskopa
Al' dobar je komentar iz mase "Ne diraj ga. Jel ziv".
Ljubitelji skijaških skokova željno iščekuju početal Letnjeg FIS Grand prix takmičenja u skijaškim skokovima. Čuvena letnja serija će u svom 23. izdanju početi nadmetanjem u muškoj i ženskoj konkurenciji.
Prvo takmičenje ove sezone je održano od 15-16. jula 2016. u francuskom ski centru Courchevel - 3 Doline, na skakaonici u Le Prazu.
Muškarci će u nastavku Grand-prix-ja imati deset takmičenja na sedam skakaonica i to: Wisla (POL), Hinterzarten (GER), Einsiedeln (SUI), Hakuba (JPN), Chaikovsky (RUS), Hinzenbach (AUT) i Klingenthal (GER).
U međuvremenu, dame će se zaustaviti na skakaonici Chaikovsky (RUS) gde će imati naredna dva takmicenja nakon Courchevela.
courc-skujump2016.jpg
Zoran, www.skijanje.rs
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)