mene iskreno vise privlaci austrija sbog "ispeglanih" staza(mnogo sam probirljiv po tom pitanju)ali mi ovo takodje ne izgleda lose za sledecu god.
![]()
![]()
mene iskreno vise privlaci austrija sbog "ispeglanih" staza(mnogo sam probirljiv po tom pitanju)ali mi ovo takodje ne izgleda lose za sledecu god.
![]()
![]()
ski rules![]()
Ma idemo da j... oca!![]()
da im pokazemo ko smo i sta smo![]()
![]()
ski rules![]()
odlično, fantastično, moram da odem
imajte na umu da su cene koje je milos79 dao za mart, u januaru i februaru slobodno dodajte 50%![]()
ali u januaru i februaru temperature su (-10 do -30)![]()
![]()
ski rules![]()
Ove sezone udruženje SkiBus će organizovati skijanje u Les 2 Alpes-u, jednom od najvišljih skijališta Evrope.
Prva smena će biti Uskršnje skijanje u periodu od 03.-10. aprila 2010., dok će drugo skijanje biti u okviru jedinstvnog SkiBusovog ski & swim programa od 16. do 28. jula 2010. kom prilikom će se 6 dana boraviti na moru (Italija), obilaziti evropski gradovi (Venecija, Verona, jezero Lado di Gara i Grenobl) i 5 dana boraviti u Les 2 Alpesu sa 4 skijaška dana (glečer na visini od 3600m, inače najveći skijaški glečer Evrope, omogućava kvalitetno skijanje čak i u ovom periodu godine).
Pridružite se ovim jedinstvenim ski programima... Detaljnije o svemu na web stranici udruženje...
![]()
jeli neko koristio bazen u Les2Alpes sto je u sklopu ski pasa, kakav je?
jedva čekam odgovor na pitanja iznadja putujem 1.1 u L2A nakon Risoula očekujem ovdje još više
![]()
2 skije, 2 štapa i 2 metra snijega svi ćemo bit sretni
i ja idem u les2alpes od 2 januara sa kojom agencijom ti ides? pozzz. ako je neko vec bio neka napise nesto korisno
moja sestra ide preko filipa 2.januara, cuvajte je tamo))
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)