Super sto si prestrojio na Zabljak, jer je Vucje stvarno sprdnja.
Vidi koliko recimo dobijas ako odes u Kolasin i uhvatis prvu zicu ujutro sa poludnevnim passom od 12eura!!!Plus par voznji sa Kluca gratis...
Super sto si prestrojio na Zabljak, jer je Vucje stvarno sprdnja.
Vidi koliko recimo dobijas ako odes u Kolasin i uhvatis prvu zicu ujutro sa poludnevnim passom od 12eura!!!Plus par voznji sa Kluca gratis...
Iskren da budem,na kolasinu nisam bio iz prostog razloga sto mi je duzina puta kao na jahu,e a ima i neka navika pa sam eto preskocio za sada KO.,mada,poznanici mi kazu da je to jedno fenomenalno skijaliste zbog cega cu i otici,naravno.
Sto se tice Vucja,nije mi ovo prvi put da nasjednem na dezinformacije o stanju na "zicama" tako da ga na zalost od sada zaobilazim i ako mi je najblize ski.
O Zabljaku samo pohvale,kada se potrefi dan kao meni u sub.,bude stvarno dobro...
Nisam bio na Savinom kuku poodavno, skoro dvije godine (http://skijanje.rs/forum/showpost.ph...1&postcount=65)
Lijep dan, biće gužva, ali rekoh da probam jedan spust s vrha.
Nova uprava - malo (ali vrlo malo) promjena:
- Radnici na žici sada nose nove jakne i bolje se ponašaju
- Staze su bolje označene (rupe i krajevi staza)
- Cijena pasa 15 € kako god - bilo da se spustiš jednom, sat ili čitav dan. Ne postoji poludnevni i slično
- Srednja žica pri dnu (sidro) ne radi
- Marketing da na skijalištu ima metar snijega - šuplja priča. Nema ga preko pola metra, mada opet dovoljno za okej skijanje
Danas smo se morali parkirati jedno 100 m ispred parkinga zbog gužve. Gužva na donjoj stanici dvosjeda, potrebno je pola sata dok se popne odozdo do samog vrha SK. Sa vrha poteška staza, ali se najviše isplatilo skijati na tom, gornjem dvosjedu, neuređenom stazom sa velikim nagibom. Prava extreme staza, kako smo je nekad zvali. Ima Durmitor sjajne potencijale...
U donjem dijelu skijališta pet kafića i restorana dupke puni. Mislim da se ovom zakupcu debelo isplati...
2013-01-01 13.13.55.jpg
2013-01-01 14.01.42.jpg
2013-01-01 14.04.52.jpg
Covjece, pa i na SK1 je procelavilo...
Evo nekih zanimljivih najava...
http://www.cdm.me/node/213205
koliko ima snega gore? Ima li svezijih informacija??
dno oko 1m-1.20 gore od 2.5m-5m vjerovatno i na neka mjesta 10.Najavljene padavine u cetvrtak vece jace ,min 20cm ce biti nove podloge jos
Koliko staza sada radi?
Na mapi centra su ucrtane pored Savinog kuka i staze kod Javorovace i Razane glavice, medjutim kada sam zadnji put bio 2008.radile su samo 2 lakse staze kod Savinog kuka.
Zabljak je definitivno veliki potencijal, ali mora vise i para i truda. Inace nazivi okolnih vrhova su mnogo dobri, npr. vrh Medjed :-).
Ima li ko kakvu sliku sa Durmitora od ovih dana sa 2m snega!!???
nema slika...juce je bilo na televiziji da su zatvorili centar, nije se moglo prici od snijega...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)