Da li je neko boravio u hotelu Putnik ili apartmanima Srbija sume? Ogranicena sam budzetom, a ne bih da propustim ovoliki sneg. Vidim da je suncana dolina sada povezana sa sistemom zicara sto je svakako dobro.
Da li je neko boravio u hotelu Putnik ili apartmanima Srbija sume? Ogranicena sam budzetom, a ne bih da propustim ovoliki sneg. Vidim da je suncana dolina sada povezana sa sistemom zicara sto je svakako dobro.
Ma ko da je bitno, idi gde god, bitno je da je cisto i da ima tople vode. Staze izgledaju fenomenalno
Inace, poslednji put sam bio u Putniku 24.3.'99. Zajeban datum, jel' da?
Tad je bilo sasvim solidno, ne verujem da je danas gore, moze da bude samo bolje...
putnik je ok, imas one lux apartmane i sobe koje su renovirane i one su super, klopa je skroz ok, regularne sobe su pristojne i ciste, nema greske
Pa ne znam da li su slike koje se mogu naci za Putnik slike standardnih ili lux soba. Cena za 7 nocenja je 210e pp. Kad pogledam druge cene to je ok. S druge strane su ti apartmani koji sa ishranom u Putniku takodje pp kosta oko 140e. Navodno da su dvokrevetni apartmani potpuno renovirani. Al ne mogu naci bilo kakav komentar o tom smestaju.
Bio sam prosle godine 2 noci u nerenoviranim apartmanima i kao sto rekose ljudi sve je pristojno i hrana je vrlo dobra. Jedina mana je sto su se svi zalili da im je hladno u sobi, sad nisam siguran da li je u pitanju losa izolacija ili grejanje ali ja se smrzoh.
U Srebrncu ima mesta koliko hocete.
Potpuno nebitno. Ne ides da bi uzivala u lepom apartmanu, nego ces uci u njega da se istusiras i prespavas. Vazno je samo da je grejanje dobro i da imas kupatilo, a sve ostalo...
Idem samo zbog skijanja. Vazno mi je da je grejanje dobro, da ima tople vode i da je cisto. Sve ostalo je manje bitno.
Onda bolje pronađi neki privatni smeštaj jer čisto sumnjam da su popravili grejanje od prošle sezone.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)