Pa sad, nije bas toliko. Na vecini mesta samo topli nes je 5lv.
Pa sad, nije bas toliko. Na vecini mesta samo topli nes je 5lv.
izvinjavam se moja greska.prebacio sam. htedoh reci "kafence" (esspreso) a ne nes kafa
Da, ali problem je dok im objasnis da hoces espreso. Ako u bilo kom kontekstu pomenes mleko, dobices topli nes
Idem u januaru u Bansko prvi put,treba da kupim naocare,da li da kupim ovde ili tamo? Kakav je izbor i koje su cene? Ako neko ima neki sajt od neke radnje ili tako nesto. Hvala unapred.
Izbor je veliki, ski radnje imaš na svakom koraku...nisam nešto posebno kupovao (štapove i rukavice) ali mislim da su cijene niže nego u Beogradu, iako sam očekivao da će biti "deranje"
Poz
mIRO
Hvala najlepse. Da li neko moze da mi da SAJT ili NAZIV prodavnice,pa da nadjem na google. Hvala.
Imaš prodavnica na pretek.Ali prvo obiđi sve pa onda pazari i pogađaj se obavezno.Cene su vrlo pristupačne.Na sajtu banskoski.com možeš naći neki Max sport,ali cene su oganj.Imaš i dve Rosignolove prodavnice gde su cene super povoljne uz obavezno pogađanje.
A nije los ni onaj ispod "Hotel MPM Sport" pored gondole, imaju dobre naocare i ostalu ski opremu ali najvise "HEAD" marke...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)