Ja sam isao 21og i vratio se 28og. Kada smo isli na Bansko dosta je snega bilo u Bugarskoj na putevima, cak i na auto-putu. Ocigledno nisu bas brzi kada nesto padne. Kada smo se vracali putevi su uglavnom bili suvi tako da nije bilo problema.
Ja sam isao 21og i vratio se 28og. Kada smo isli na Bansko dosta je snega bilo u Bugarskoj na putevima, cak i na auto-putu. Ocigledno nisu bas brzi kada nesto padne. Kada smo se vracali putevi su uglavnom bili suvi tako da nije bilo problema.
Ja krecem sutra kolima... ako me ne zaveje, javicu rezultate
Wish me luck
Wish me luck [/quote]
Lucky you
lep provod...
hehehe evo i mi krecemo, vidimo se gore
Gledao sam na sajtu banskoski.com jutros informacije o zicarama i stazama koje rade. Ne radi 6 crvenih + tomba -- da li je to zbog vremena ili su im vec pocele pripreme za svetski kup? Ja sam planirao da skijam od 15. do 17. a u subotu eventualno da odgledam trku jer ce da bude guzva na stazama.
Da li ima neko informacije iz prve ruke o stazama i da li su podaci na banskoski.com azurirani
Kada sam ja bio podaci su bili azurni.
od 5. Do 9. Je radila samo 12 od crvenih i 15 i 16 koje su na pola puta prema bansko, 7 i 8 crvene su proradile u petak a ostale se spremaju za kup koliko sam ja mogao da provalim jer prskaju sneg tabaju i prave tribine. I radila je pola crvene kod banderice 2, to je od vrha do pola. E sad dal se nešto promenilo od subote do danas to ne znam
Hteo bih da vas pitam da li neko zna kakve su cene po kaficima i restoranima\
poZz
hehe Beograd... jeftinije je nego u Niš!..... konkretno: na stazi je nes kafa i koka kola od pola litra zajedno 5leva!!??? pa racunajte...
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)