Ispalila Ski Avantura
Ispalila Ski Avantura
Snowboarding is skateboarding for pussies!
Kako najbolje organizovati odlazak na Brezovicu?
Kako da znamo kada rade staze itd... Nisam uspeo ve' godinama to da skapiram.
breza je odlicna za skijanje. bio sam dve godine i odusevljen sam. mislim da ima jedan problem, a to je da, kako mi se cini, tamo imaju dvosede. prosle godine, posle duzeg vremena, vozio osam se dvosedom na koponiku iz bele reke. ne znam koliko moze da bude interesantno skijanje kada se penjete dvosedom?
probas da stupis u kontakt sa
http://www.facebook.com/pages/Pizzer...96811677072896 i oni ti kazu kakva je situacija na skijalistu.
Za prevoz imas razne skibusove koji vode dole organizovano, a ako hoces avanturu, imas kombi prevoz iz Beograda koji krece, ako se ne varam sa zeleznicke stanice, svaki dan, nekoliko puta pa odes. Mozes i svojim autom da podjes. Mislim da nema vise euforije oko srpskih tablica (ukoliko posedujes iste) tako da slobodno mozes da ides. Kad stignes u Strpce, ukoliko se vec nisi snasao preko pizerije, raspitas se za smestaj et voila.
...vrhunac budalastine je kada te rodjeni otac ubedjuje da si postao od majmuna...
E pa hvala.da znao sam za Tinu,al sam zaboravio. Realno busem mi zvuci najlogicnije. A smestaj isto sa ovima dogovaram iz Tine najbolje? Hvala za info.
Elem,jel neko ima kontakt ove picerije Tina na koji odgovaraju...na fejsu se nista ne desava kad ih kontaktiram.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)