jel ono idu 2 dvoseda jedan pored drugog
jel ono idu 2 dvoseda jedan pored drugog
ski rules
nije lose bwe ovo Mavrovo za 2 dana skijanja !
A?
meni ovo za 4 sata:( ,mnogo sam izbirljiv po pitanju kolicine stazaOriginalno postavljeno od Mladen
ski rules
DaOriginalno postavljeno od ski dude
Dvosedi su paralelni tako da staza je skoro ista.Samo u gornjem delu se malo razlikuje.
onda je to bacanje paraOriginalno postavljeno od tanja
ski rules
Originalno postavljeno od tanja
Ja neznam koja je svrha toga.
UŽIVAJTE U SKIJANJU DOK MOŽETE
Dakle sto se tice Mavrova. Ski centar je organizovan na sledeci nacin:
hoteli su u dolini iznad jezera, od njih vode 2 dvoseda i jednosed na vrh odnosno 2 zaravni na kojima se nalaze staze. Staze su uglavnom plavo crvene sa izuzetkom delova ispod pomenutih dvoseda i jednoseda koji su crni u delovima i prilicno dugi - nekih 3 km od vrha. Medjutim zbog takve organizacije gde samo 3 zice relativno malog kapaciteta izvlace na vrh uvek je strasna guzva na zicama. Ono sto je bitno pomenuti je da je samo Mavrovo iznad Gostivara koji je srce albanskog separatistickog pokreta u Makedonije tako da nije bezbedno. U svakom slucaju ne isplati se ici na 3 dana iz BGDa.
Nije tacno da nije bezbedno u Mavrovo radi Albancima.Svake godine ide tamo i Grci i nikad nije bilo problema.Caks vise sto i vikendice su pretezno Makedoncima,tako da niko ne pravi incident.
Tanja ove sezone 2006/07 SKI MANIJACI imaju u planu dolazak na Mavrovo na produzeni ski vikend,a obzirom da smo u kontaktu sa gospodinom Ilijom,koji ima tamo i vikend kucu molio bih te da nam das malo vise informacija o Mavrovu,koliko kosta dnevni ski pass,cene pica i druge sitnice koje uticu na finansiski konto skijasa!Veliki pozdrav!Originalno postavljeno od tanja
Ne znam tacno ove godine kolko che da kosta ski pass,ali prosle secone je bio 800 denara. 1 euro=61.5 den.
Pizza kosta oko 200-300 den,sokovi i kafa 80-100 den sendvice 100-150 den.
Mislim da ove secone i Kozuf planiraju da profunkcionise ali nema jos informacie oko toga
Pozdrav,
Tanja
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)