I jos...............................
I jos...............................
kolko sam mogao da primetim tamo ne postoji ratak
ski rules
lose si primetio:
Space Shuttle Ski
Ljudi, ovo je super sto se ljudi javljaju sa lepim vestima sa lokalnih staza. Lepo je da vecina gradova ima neku svoju stazu gde ljudi za male pare mogu da odu na jednodnevni izlet i da malo skijaju.
Ja nazalost ne mogu da prenesem lepe utiske sa Bojaninih voda kraj nisa. Ove godine je samo za jedan vikend radila staza i ski klub je organizovao prevoz. Barem sam ja tako obavesten. Problem je sto staza leti nije dovoljno dobro pripremljena (dosta kamenja i sl) tako da zbog velikog nagiba jako brzo kamenje izbije na povrsinu, a i sneg se brzo odere jer se ne utaba u startu dobro. Nadam se da ce ove nove padavine omoguciti jos neko skijanje. Zalosno je to sto je lik koji je zakupio planinarski dom zbog nedovoljnog profita i dugova odlucio da zapali isti pa sada nema ni toga gore. Nadam se da ce se ovog leta malo poraditi na tome jer je sama staza super, ima dobar nagib i sirinu. Samo treba da se malo ocisti od kamenja i jos malo poravnja teren i bice extra!
Saljem neke slike ako odem neki put ove godine...
aha dobro ,nego mi staze na goranovim slikama nisu izgledale bas kao da je skoro proslo nesto:(Originalno postavljeno od Misko
p.s. kako kad radim quote da ne prenosim sliku
Izmenio/la ski dude; 08.03.2006 u 21:22.
ski rules
Evo ovakoOriginalno postavljeno od Misko
Dakle, izedituj to sto je quote-ovano, da se tako izrazim...
ma kako bre da uklonim sliku iz quote
ski rules
izbrises [img] [/img] iz quote-aOriginalno postavljeno od ski dude
Space Shuttle Ski
e zdravo aj ako imas slike sa night rail sessiona posalji posto smo se ja i moji ortaci takmicili a nemamo slike..pozdrav
[QUOTE=goranvu]I jos
Jako su lepe i interesantne slike,pozdrav,POP
Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)