Strana 46 od 47 PrvaPrva ... 3644454647 PoslednjaPoslednja
Rezultati 451 do 460 od 464

Tema: ne dajemo savjete poslje obavljene kupovine

Ski legenda Pejamachine avatar
    Datum registracije
    09.12.2007
    Skije / Bord
    Atomic D2 VF 75, Elan SLX comp

Podrazumevano

Pozdrav,
    svidaju mi se skije Elan SL fusion sa elx11 vezom. U 170cm duzini. Do sad sam bio na Atomicu redsteru SL(raspala se ivica) i prije toga Fisher WC SC al ako neko nesto nema protiv Elana i ovog modela, probao bih
    Nova za nekih 430e sa popustom
    Nisam probao ovaj novi model al se sjecam onih Elanovih modela SL iz 2010 godine koje su mi se bas svidjele pa me zato i vuce a i ponuda nije losa
    Neka misljenja prije trgovine?
    Poor glide is like bicycling with a flat tire.

Ski legenda
    Datum registracije
    24.01.2012

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Pejamachine Pogledati poruku
    Pozdrav,
    svidaju mi se skije Elan SL fusion sa elx11 vezom. U 170cm duzini. Do sad sam bio na Atomicu redsteru SL(raspala se ivica) i prije toga Fisher WC SC al ako neko nesto nema protiv Elana i ovog modela, probao bih
    Nova za nekih 430e sa popustom
    Nisam probao ovaj novi model al se sjecam onih Elanovih modela SL iz 2010 godine koje su mi se bas svidjele pa me zato i vuce a i ponuda nije losa
    Neka misljenja prije trgovine?

Ja sam ove skije probao na testu. Cisto da znas da je to jedan model iza SLX-a, razlikuju se u jednom sloju titanijuma (cisto da bi imao percepciju). Atomic nisam nikada vozio, ali Elan i Fischer jesam. Ono sto je meni primetno, je da su mi kantne na Fischer-u bile dosta duze ostre, tj moj individualni utisak je da su kvalitetnije.

Sto se samog Elan SL-a tice, jako je zabavna skija, iskljucivo piste skija, nije pretvrda. Ima lepu tranziciju sa kantne na kantnu, ali kada se staze razvale, tu vec postaje malo mucnije. Veoma je slicna Fischer WC SC, koju sam takodje imao prilike 3 puta da vozim na testovima, i koja je isto tako zabavna skija ali iskljucivo za upeglane staze. Ali moje licno misljenje je da je Fischer WC SC za klasu bolja skija.

Ja recimo vozim Fischer The Curv, sa plate-om, koji je tvrdji od SC-a ali je mnogo bolji kad se razvale staze od SC-a. Ali je SC mnogo zivahniji i rekao bih, laksi na nogama.

Eto, nadam se da sam ti bar malo bio od pomoci
    Sto veći kompromis oko skija želiš da napraviš, to si nezadovoljniji u uslovima koji te zadese...

Senior Member
    Datum registracije
    02.01.2020
    Godina
    30

Podrazumevano

The curv ima vise varijanti (sirina) - na koji mislis?

Ski legenda
    Datum registracije
    24.01.2012

Podrazumevano

https://www.snow-online.com/ski/fisc...urv-2020.htmlp

Mislim bas na The Curv, kao ove gore.
    Sto veći kompromis oko skija želiš da napraviš, to si nezadovoljniji u uslovima koji te zadese...

Super Member Grazer avatar
    Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    42

Podrazumevano

Ima li neko iskustvo s ovom skijom ROSSIGNOL WORLDCUP 9GS, Ti, RADICAL oversize, BLACK + Rossignol AXIUM 120. 175cm R18, 124/80/112

rossignol_2011_radical-9-gs-worldcup-oversize__prop_1200x630.jpg

Kolega ju dobio na poklon kroz neku poslovnu kompenzaciju pa hoce da ih da meni. Kaze da je skija iz 2019 godine i da je ukupno 5 dana snjega vidjela. Jel vredi ovo ista? Vidim na netu da je svojevremeno nova kostala 800eur.
    History is made by those who dare to break the rules.

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    42

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od Grazer Pogledati poruku
    Ima li neko iskustvo s ovom skijom ROSSIGNOL WORLDCUP 9GS, Ti, RADICAL oversize, BLACK + Rossignol AXIUM 120. 175cm R18, 124/80/112

rossignol_2011_radical-9-gs-worldcup-oversize__prop_1200x630.jpg

Kolega ju dobio na poklon kroz neku poslovnu kompenzaciju pa hoce da ih da meni. Kaze da je skija iz 2019 godine i da je ukupno 5 dana snjega vidjela. Jel vredi ovo ista? Vidim na netu da je svojevremeno nova kostala 800eur.
    Malo sam zbunjen s njegovom tvrdnjom da je skija iz 2019 posto na netu stoji da je skija discontinued 2013/14 znaci u najboljem slucaju je taj datum proizvodnje. Mislim da je hteo reci da ju je on dobio 2019 i da mu od tada stoji i da je samo 5 puta u ovih 6god on na njoj skijao. Ko zna sta je vidjela od 2013 do 2019 godine.

Super Member
    Datum registracije
    18.10.2014

Podrazumevano

Kako te nije mrzelo da pises ovoliko umesto na guglu da vidis za 2 minuta da je 2011. godiste

Poklanjas li dalje?
    Izmenio/la niipheus; 03.02.2025 u 14:11.

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    42

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od niipheus Pogledati poruku
    Kako te nije mrzelo da pises ovoliko umesto na guglu da vidis za 2 minuta da je 2011. godiste

Poklanjas li dalje?
    Pise da se proizvodila u periodu 2011-2013. Uzevsi u obzir da nije vozena zadnjih 6god, mislio sam ju testirati posto bi to toj logici trebala biti ocuvana ali rekoh da cujem misljenja iskusnijih o modelu, jel vredan truda da se testira ili da je se rjesavam.

Super Member
    Datum registracije
    18.10.2014

Podrazumevano

Kad je jos rosinjol napravio losu skiju

Ako nista provozao bih iz znatizelje model 80 u struku napravljen kad ostali proizvodjaci nisu pomisljali da predju 70 za neki ozbiljniji model za stazu

Datum registracije
    29.01.2005
    Skije / Bord
    HEAD Supershape e.Magnum
    Godina
    42

Podrazumevano

Sta znaci Oversize sidecut kod skije?

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 2 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 2)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •