Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Rezultati 11 do 12 od 12

Tema: Kanin

Super Member
    Datum registracije
    11.12.2011
    Godina
    50

Podrazumevano

To je osiguranje koje pokriva štetu trećem licu. Kao obavezno osiguranje za automobil. Ja sam kupio pre mesec dana za nas troje za 6 dana skijanja u Alta Badiji, sa tim rizikom i platio 54eur. Tu je bilo uključeno i to obavezno ali i osiguranje koje pokriva tvoje povrede, evakuaciju sa planine, helikopter i svašta još nešto. Ja sam išao preko 24hassistence.com.

Čeka se snijeg Svindal avatar
    Datum registracije
    10.03.2010
    Godina
    38

Podrazumevano

U Banjaluci samo jedna kuća nudi takvu vrstu osiguranja (od onih koji su odgovorili na upit samo Wiener je pozitivno odgovorio, neki čak nisu ni odgovorili na mail). Osiguranje je uplaćeno u prethono spomenutoj osiguravajućoj kući, a vidim da je cijena uglavnom ista u HR, SRB i BiH (oko 3 eura/danu/osobi) koliko je i na samim Italijanskim skijalištima kad se kupuje uz ski pas (s obzirom da ski pas kupujem u Sloveniji nisam imao mogućnost kupovine na skijalištu). Sutra 09.02. kreće skijanje redom Kranjska Gora - Kanin-Sella Nevea - Vogel pa ću po povratku nešto i napisati o skijalištima.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •