Bansko nova sezona
Bansko nova sezona
Bansko pored svih svojih nedostataka predstavlja odlican odnos kvalitet/cena. Treba izbegavati njihov raspust (i grcki), jer tada su kapaciteti skijalista premali. Ne treba previse stedeti na smestaju, jer ima odlicnih hotela za relativno male pare. Samo skijanje je mnogo bolje i ozbiljnije nego na Kopu i svi koji kazu drugacije lazu
i srpski i makedonski (u istom periodu kada i bugarski i grcki), a isto tako i period kada englezi navaljuju ko ludi, jer je stvarno kapacitet skijalista premali za toliki smestajni kapacitet
a samo skijanje dali je bolji od Kopa ne znam ali da je osbiljno skijanje sto jest jest
Izmenio/la trendo; 16.10.2010 u 22:51.
A da i jos nesto, treba izbegavati kada imaju sva ona takmicenja te juniorska, te seniorska, te bugarska, te balkanska, te europska, te svetska ...
jos ako neko ima raspored takmicenja koje ce se organizovati i u kom periodu molim neka upload-uje
Hajde recite kada su ti raspusti (Bugarski, Grčki, Makedonski, Srpski), koji su to datumi? Da li se svi poklapaju ili kako?
Izmenio/la bojan; 17.10.2010 u 10:10. Razlog: Setih se još nečega
raspusti su 1-15 jan
evo takmicenja na banskom za predstojeca sezona
http://www.fis-ski.com/uk/discipline...ate_from=today
Ja mislim da je raspust u BG prve dve nedelje februara, jer su im i u tom periodu cene najvise. Prve godine kad sam bio tamo na skijanju bio sam u tom periodu i bila je jeziva guzva. Sada idem u drugoj polovini januara, nema guzve, a i tada je najjeftinije
@flopo
Dali znas sta mu znace te kratenice AL za sektor i CHI za category
naravno moze odgovoriti bilo ko da zna
Prve dve nedelje u bg moze biti raspust za studente bar tako ja znam a i tada pocnu dolaziti gosti sa zapada
doduse i MK je zapad -
Izmenio/la trendo; 18.10.2010 u 21:15.
interesuje me koliko bi me izasao smestaj za kera?
Trendo poz,
Al = Alpine(Skiing)
CC= Cross country
Za kategorija ti e :
Chi= Children
NC= National Cup
BC= Balkan cup
@Aleksandar 348
posalji mi PM sta tacno te zanima ,mogu da pomognem ako zaista zelish da idesh na Bansko
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)