[QUOTE]
bas mi je drago da si se proveo i da si odusevljen. samo mozda ipak da smanjis dozivljaj, posto, ne razumijem sa kim se svadjas, i cemu ovako lican post? a mozda se ti ovo samo shalish? kakvo crno ''hejtovanje''. mozda je u pitanju bila skepsa o skijanju istovremeno na oba skijalista, zbog veze, ali eto izgleda da je to sasvim oke. mene zadovoljavaju i mnogo manja i manje razvnovrsna skijalista, lijepo rekoh da su oba ta skijalista dobra (mozda jos jednom da procitas sta sam ja tacno napisao i unaprijed izvinjenje sto nisam svrsijo opisujuci la plagne), dal sam ja ljude odvracao da ne idu tamo, ocrnijo skijaliste? no nema veze ti si odusevljen i od srca ga preporucujes i drugima i to je naj bitnije u cjeloj prici. A o ukusima se ne raspravlja, a meni su i nasa lokalna balkanska skijalista super, kad su uslovi za skijanje dobri, tako da kod mene rijetko koje skijaliste dobija ne prolaznu ocjenu. uzivaj i sto prije opet na skijanjeP.S. za Sapu. Odakle hejtovanje za nesto sto si video pre 10g? Meni je sa grupom trebalo 52min od vezne gondole do sobe u Arcsu 2000? Imas jednu sedesnjicu i Trans Arcs gondolu i spust do sobe od La Plagne![]()