Ma dajte ljudi da nas bude sto vise,nagovoricu ja i Popa
![]()
Ma dajte ljudi da nas bude sto vise,nagovoricu ja i Popa
![]()
Originalno postavljeno od jovana
Ma varijanta je do ja.., ja sam nekoliko puta razgovarao sa ljudima iz Kompasa koji to rade, i rekli su mi da je interesovanje veliko, samo moze da bude zeznuto sto su svi apartmani cetvorokrevetni i ako se desi da ne postoji grupa od cetvoro ljudi koji idu zajedno moze se desiti da ti uvale nekog nepoznatog u sobu. Inace svi apartmani su na samoj stazi odakle krece cetvorosedeznica do 2600 m. Polazak je samo 3. Marta i vaze za sve ne samo za studente.
P.S. inace ja sam 69 godiste.
A mene neces da nagovaras ? :mad:
Hajde samo napred!Izgleda da su prijave do početka februara!
Da li neko ide u Francusku u februaru? razmisljam gde da provedem nekoliko dana od 11-15 februara...
Ovo je jedini polazak
Dal sam glup ili sta , ali nisam uspeo da nadjem na webu podatke za ovo skijanje u Francuskoj![]()
, daj BataBane neki link
Pogledaj na www.collegium-yu.com
Mislim da je kombinacija super! Interesovanje je veliko,a prijave do 1.februara.Hajde da se dogovaramo!![]()
Ja sam za, samnom ide još 3.
Aranzman ne uključuje nikakvu hranu da li neko ima računicu kolko je još potrebno za klopu?
Izmenio/la Mr.Lord; 10.01.2006 u 09:55.
Pa otprilike kao i ovde ako kupujes u prodavnici ako mislis da mazes po restoranima to je verovatno prilicno skupo.Originalno postavljeno od LORD
Space Shuttle Ski
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)