@cazo22
za pocetak imas stazu br 4 gde ces da se zagrejes a onda idi sestosedom. kada sidjes, idi desno, dakle gledas prema dole i tako desno. na mapi je to levo ili staza br 3. pogledaj trecu fotku vidi se plava oznaka sa brojem 3 tamo gde ide ovaj lik sa crvenom jaknom. kada ponovo naletis na spoj sa stazom 1 uspori jer je poprilicno strmo za pocetnika ali je dovoljno siroko da mozes da ides levo desno i uskocis nazad u stazu 3. onda imas razdvajanje u 3 i 3a. NIKAKO ne nastavljaj 3 nego idi u 3a. taj nastavak 3 je ovo sto sam u gornjem postu opisao. to definitivno nije plava staza. dakle nastavljas sa 3a. kada dodjes na spoj sa stazom 5, pazi, nemoj da ides niz 5 nego idi vrlo malo 10-20 metara i imas sa desne strane usku stazu kroz sumu koja je nastavak staze 3a (na mapi izmedju 5 i 5d). idi njom do kraja i tek se onda spoji sa stazom 5. ja sam tuda isao i osim ova dva preskakanja (spoj 3 i 1 i izbegavanja strmine 5 koja vodi na carev do) staza je sasvim ok za pocetnike. dovoljno duga, duza od karamana na kopaoniku.