Ludo ovo sve izgleda....meni se najvise svidja ona fotka sa "veseljacima" te ona garaza za ratrak.
@barda....odlicna reportaza
Ludo ovo sve izgleda....meni se najvise svidja ona fotka sa "veseljacima" te ona garaza za ratrak.
@barda....odlicna reportaza
Pa i ja sam na jednoj dasci al mi nešto nije falilo gore. Ima dosta staza koje 70% možeš voziti paralelno van uređenog dela, a dobrih 20% je u veoma strmim prečicama. Meni je to sasvim dovoljno, obzirom da nemam baš ekipu za otiskivanje u neki celodnevni off-piste. Takođe, u proseku skupim 7 dana na snegu godišnje pa mi je žao da 1 od tih 7 provedem pešačeći u povratku sa avanture.jahorina
Životinjka uslikana čim se uđe u Italiju, odmah iza tunela Mt Schera.
Nisam te baš razumeo, šala?...te ona garaza za ratrak.
Ako misliš na ovo
to je tunel kojim se prolazi ispod staze za svetski kup (kad se vozi), jer jelte, platili smo ski pas pa ako se vozi svetski kup skijalište bude podeljeno na dva dela a to nije lepo, pa imaš tunel da se prebacuješ tamo-vamo.
A jel dignu tu sipku sa ulaza?
Svaka cast na reportazi!
Corviglia je super za freeride mada treba imati ekipu i znati gde se ide. Sa Piz Naira i Piz Schlattaina ima gomila putanja za offpiste sa prakticno neugazenim snegom. Medjutim pravi uzitak je kad se sa Margunsa ode desno liftom na vrh, pa se otpesaci skroz desno par minuta. Odatle stvarno krece freeride raj.
Evo samo jedne fotkice ilustracije radi.
Diavolezza
Oću opet!
Isao sam ja prosle godine iz Livigna u St.Moritz, bilo je fenomenalno. Oko 25e nas je izasao jednodnevni ski pass jer smo imali popust 50%, samo na kasi pokazes ski pass iz Livigna. Inace St.Moritz ima dva skijalista, Corvatsch i Corvigliu. Idi u Corvigliu jer ima vise staza. Videcu kasnije da postavim par slika...
Biiip! Netačno!
Ima i treće Diavolezza, jeste najmanje ali je odlično. Doooosta strme i široke staze, goooomila off-pista.....
Za jednodnevni odlazak je ipak najbolja Corviglia jer je to skijalište iznad samog St. Moritza.
Za ambicioznije, može se prvo otići na Corvatch jer vredi izaći na vrh i spustiti se fantastičnom stazom do možda još bolje crne staze br.5 kojom je Corvatch vezan sa Corvigliom, pa onda nastaviti tamo.
Ima tema o St. Moritzu pa pogledajte.
Fala Krecho, fala barda na informacijama. Onda ću sigurno obići i Moritz.
Baš sam pričao sa jednom italijankom, ona kaže da oni (italijani) smatraju Livigno jednim od najhladnijih skijališta i da su tamo najvarljivije vremenske prilike pa radije posećuju druge skijaške regije. Ako je varljivije od Kopaonika...
Za one koi nameravaju posetiti ovo mesto ili okolinu
malo panoramsko razgledavanje
http://www.airpano.ru/files/Sankt-Mo...d/start_e.html
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)