slazem se sa tobom, ali u StMoritzu bi staze bile sredjene! na jahorini su bile...prilisno lose, a i ona mgla... najgore vreme koje sam doziveo na skijanju!
slazem se sa tobom, ali u StMoritzu bi staze bile sredjene! na jahorini su bile...prilisno lose, a i ona mgla... najgore vreme koje sam doziveo na skijanju!
isao sam preko "belvi travela" ali sam skapirao da su oni skuplji u proseku za oko 40 eur od ove preko koje sada idem "filip travel". a sto se samog smestaja tice nije toliko bitno jer bansko nije veliko a i svaki hotel ima te minibuseve koji voze do staza i nazad. ja palim u januaru i verovatno opet u februaru.Originalno postavljeno od dzonka
who is afraid of death - better not live...
ان شاء الله
Kad si tamo u januaru?
Ja idem 6. i tamo sam do 14. Jel se vidimo?
moj je plan da idem 6 februara ili nedelju dana posle!
posto nemam svoje skije (i stapove) da li da ih tamo iznajmim ili da ih ponesem odavde?
zna li neko da li su cene izjednacene za strance i bugare?
cene su bile iste sto se iznajmljivanja tice (ski pass je skuplji, to znas) i ima dosta tih rent-a-ski radnji. ali ima fora, sto je radnja dalja od skijalista veci je izbor opreme, novija je i jeftinija... jednostavno, manje ljudi se cima da je iznajmi tu pa da je nosi do gondole
ان شاء الله
U svakom slucaju 5 glava:(
ne mora da znaci, evo sta je ortak nasao za februar:
Placanje:
100e - smeshtaj
40e - prevoz
137e - ski pas, mada bi trebalo da ga dobijemo jeftinije, ali ovo je trenutna cifra koja cirkulishe.
11e - zdravstveno osiguranje
sve zavisi kako se organizujes i preko koga...
ان شاء الله
bez 350 nema sanse da se provuces, 400 je realnost a 500 je varijanta u villa roci.Originalno postavljeno od Bata Bane
Space Shuttle Ski
A kako biste to trebali da dobijete jeftinije ski-pass i da li ste to "vi" (ski manijaci) ili si mislio na sve nas "strance" u Bugarskoj. Jel se moze u pretprodaji preko agencija uzeti jeftinije?
trebalo bi da moze u pretprodaji, ali nisam siguran. ovu ponudu koju sam stavio ove jedan moj ortak je nasao za nas (nevezano za manijake), a hteo sam samo da pokazem da je moguce proci sa 300eur. znam samo da je privatni smestaj tj apartman, cak ne znam ni kako se zove, ali verujem tom momku da nije neko njesra jer on prvi ne bi isao bilo gde. videcu ovih dana za taj ski pas koja je akcija pa cu otvoriti poseban topic ski pass u bugarskoj.
ان شاء الله
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)