Ima li ko da radi servis samo baze bez ostrenja? Necu da provlacim opet i rubove kroz masinu jer su ostri, ali imam jednu dobru rupu koju moram popuniti. Hoce li to neki servis rucno da odradi? Zvao sam par servisa, niko nece bez ostrenja.
Ima li ko da radi servis samo baze bez ostrenja? Necu da provlacim opet i rubove kroz masinu jer su ostri, ali imam jednu dobru rupu koju moram popuniti. Hoce li to neki servis rucno da odradi? Zvao sam par servisa, niko nece bez ostrenja.
Evo i mene posle par godina
Skije za mene i klince sam peglam, ne zato sto zelim da ustedim 300 dinara vec zato sto mi je zanimljivo da to sam radim
Trebalo bi kupiti vosak za ovu sezonu...
Sa Swix-om imam dobra iskustva ali lutajuci po netu naidjem na 500g voska za 750 din u Codex-u u BG.
http://www.codexservis.co.rs/zimska_...drzavanje.html
E sad kontam da u svom servisu koriste ovaj vosak , valjda nije los.
Jel koristio neko?
Između ostalih koristimo i taj vosak. Solidni rezultati, izuzev prilikom viših temperatura. Usput, zar Codex nije iz Zaječara?
Pozdrav drugari.
Da li neko ima iskustva sa Rossi servisom u Bulevaru oslobodjenja?
Koliko znam oni nemaju svoj servis vec preporucuje nekog servisera (ne znam koga).
Gde da sredim Head skije, sebi i gospođi? Da ne nabrajam gde sam servisirao do sad, ali pretposlednji put mi je Beosport toliko oborio kantne na oba para skija, da sam kičme tamo hteo da im povadim. Popravili su malo stvar prošli put, ali šteta je učinjena.
Dajte preporuku za Bgd. Hvala najlepše.
Ne znam da li je za servisiranje bitno kog brenda su skije, ali distributer za Head, Markoni sport, ima i svoj servis. Skije se mogu odneti u njihov lokal u Omladinskih brigada, a oni nose u servis koji je kod 25.maja. Nemamo ličnog iskustva sa njima.
Znam za Markoni sport servis, to mi je opcija ako ne nađem nešto drugo. Više me je zanimalo lično iskustvo i dobra preporuka. Sa Beosport sam u principu bio zadovoljan najviše dok je bio stari majstor i mala mašina, posle toga svake godine sve gore.
Ja sam čula da hvale Salto M, već će se javiti neko sa ličnim iskustvom. A ako je nosio neko u Markoni neka podeli utisake.
Koristio Salto M poslednjih 7-8 godina i uvek zadovoljan. Ne mogu da ti kazem da li ima razlike medju servisima jer nisam koristio ni jedan drugi a i nisam ekspert ali sam siguran da bih primetio da su nesto veliko zeznuli. Moja logika je dokle god se primecuje da skija bolje ide od prethodne sezone, znaci da je dobro![]()
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)