Cekacu bome do cetvrtka pa zovem. Ako pocinju za vikend sam gore![]()
Cekacu bome do cetvrtka pa zovem. Ako pocinju za vikend sam gore![]()
History is made by those who dare to break the rules.
Bjelasnica otvara ovaj vikend (24.12.)
99,99% i Jahorina isto
STANJE NA BJELAŠNICI - IGMANU
Visina snijega /Babin do:65 cm;
Visina snijega/Vrh Bjelašnice:80cm
Temperatura: -5°C
IGMAN
Visina snijega/Malo polje: 40cm
Temperatura: -4°C.
Na jahorini po infu 25 cm snega![]()
Ali to je uzasno malo za Jahorinu, zar ne? Neko je spomenuo topove, Jahorina ima tako nesto? Koje bi staze radile?
Bio sam 3 puta ali poslednji put pre 4 godine. Kao kroz maglu se secam nekih masina, ali jako siromasno.
Za NG sam tamo, pa se brinem da nece biti snega, jer je u najavi nekih 50cm max, a cini mi se da to nije dovoljno za Jah!
![]()
Na Jahorini su se stekli uslovi za početak skijaške sezone. Visina sniježnog pokrivača iznosi 30 cm. Olimpijski centar Jahorina 23.12.2011. godine pušta u rad Lift Poljice, dvosed Skočine i Baby lift. Toga dana je obezbeđeno besplatno skijanje za sve ljubitelje ovog sporta.
Proteklih dana radili su topovi za vestačko osnežavanje na Stazi Skočine i prevojnicama Ogorjelice 1 i Ogorjelice 2.
Zoran, www.skijanje.rs
Auuu! Ako si tamo u periodu 31.-02 imas 1 Nektar!
da da, danas je gratis a od sutra placas punu cjenu ali za samo 3 zice pa "uzivaj"
History is made by those who dare to break the rules.
25.12.2011. god.
Temperatura u 8:00 casova:-6 °C
Visina snijega: 40 cm
Vrijeme :oblacno sa snijegom
- Baby lift: Radi
- Lift Poljice:Radi
- Dvosjed Poljice: Ne radi
- S estosjed Poljice:Radi
- S estosjed Ogorjelica I: Ne radi
- Dvosjed Ogorjelica II: Radi
- Lift Zeljo:Ne radi
- Lift Olimpik: Ne radi
- Dvosjed Skocine: Radi
- Vertikalni transport radi od 9:00 do 16:00 casova
Juhuuu!
Mada nema snega do vikenda, ali je bar minus![]()
Jao, mi smo tada bili gore, katastrofa. Pa onda jedno veče grmi, seva i veje sneg, to u životu nisam videla, pa sledeće neki lud vetar, tek je u subotu, veče pred naš polazak kući krenuo da pada kako treba. Sad čekam januar da odemo bar na kratko, a ono "zvanično" skijanje u martu i to dve nedelje, valjda će biti bolje.![]()
Snega ima dovoljno na stazama. Na odredjenim prevojima staza je progledala. Sve staze rade
Trenutno je 3 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 3)