ok, a koliko je to selo crni vrh udaljeno od staza i zica ?
da li imas neke kontakte od tih sto izdaju kuce ?
ok, a koliko je to selo crni vrh udaljeno od staza i zica ?
da li imas neke kontakte od tih sto izdaju kuce ?
Selo je udaljeno 7-8 km od staze konjarnik(polaziste cetvoroseda) i 14-15 km od doma i Hotela Eps(sam vrh Babinog Zuba).Ubedljivo najbolji smestaj ti je u konaku Zdrma zbog toga sto imas i restoran-kafanica u tom objektu.Prosle sezone smestaj mislim da je bio 900-1000 dinara.Telefon za taj konak mogu da ti nadjem a za ove ostale kuce mogu da se raspitam,pa za neki dan da javim.Imas Pm
Sve pohvale za domacine iz Vile Babin Zub!Ljudi za tu lovu ni topliju i cistiju sobu ,ni bolju trpezu(i u smislu kvantiteta i kvaliteta)...Bili za prosli vikend i svi smo prezadovoljni
Vila BABIN ZUB - Stara planina
ZIMA 2011. Nove NIZE cene smeštaja:
Period februar, mart 2011.god.
Vikend na Staroj planini - petak, subotaUsluga: polupansion (doručak i večera po izboru iz menija),DVOKREVETNA SOBA- 1 750 dinpo osobi dnevno (polupansion – doručak i večera)ČETVOROKREVETNA I SOBA 3+1- 1 650 dinpo osobi dnevno (polupansion – doručak i večera)Boravak od nedelje do četvrtka i boravak duži od 3 dana
Polupansion(doručak i večera) - 1 550 din po osobi dnevnoPrenoćište - 1 000 dinpo osobi dnevnoCena hrane:
Doručak - 200 din
Ručak - 450 din
Večera - 350 din
Zoran, www.skijanje.rs
Bili smo u Vili Babin zub za vikend, bilo je vise nego dobro, a daleko vise od nasih najboljih ocekivanja! Ljubazni domacini, klopa vrhunska - cista desetka! Veeeeliki pozdrav za domacine! Vidimo se ponovo mozda vec na leto, a sledece sezone 100%
сви ме знају ко неког кога је боље облачити него хранити...
кад ја после оног ручка нисам мого да устанем и то нисам мого да поједем све, а хтео сам
баба Надица кува ко моја нана
пуно поздрава из Пирота!
Cao,interesuju me cene,kako se krecu sada
Imaš cene na njihovom sajtu: http://www.vila-babinzub.rs/
a možeš da pozoveš Slavišu na 0641249909 i pitaš ga.
E, Slavisa jos jednom svaka Vam cast! Ponovo smo bili proslog vikenda i naravno ni za milimetar usluga ne odstupa od vrhunske. Jos kad su gosti vile doneli gitaru i zapevali stare Yu hitove, pa jos ono crno vino sto Slavisa toci uz baka Nadicine vanilice posle knjazevackog sira, belmuzha i zeljanice, nema bolje! Svaka Vam cast stvarno, vidimo se opet nadam se bar jos jednom ove sezone, a voleo bih i na leto...obecao sam proslog leta, ali nisam uspeo, mozda ce ovo biti bolje!
мачак, књажевачки сир код баба Надице? да ниси побркао нешто?
Trenutno je 6 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 6)