ja razmishljan da krenem gore, ali cekam da vidim da li se neko spustio niz stazu
ja razmishljan da krenem gore, ali cekam da vidim da li se neko spustio niz stazu
"Nekom Drina tece desno, nekom Drina lijevo tece
ma sve da tece u dubinu na dve pole svet da sece,
znam tajni gaz, moje lane, most se pruzi gde ja stanem..."
Skijanje na Torniku
12.02.2009.
Nakon novih snežnih padavina, u ski centru Tornik na Zlatiboru od danas je moguće skijanje. Snežni pokrivač u ovom skijalištu je oko 30 centimetara, staze Ribnica, Tornik i Čigota su utabane i pripremljene za sve ljubitelje zimskih sportova, a za decu pripremljena je i dečija staza. U ski centru Tornik posetiocima je na usluzi najmodernija šestosedna žičara kapaciteta 3. 000 skijaša na sat.
Za sve one koji vole da uživaju u nešto drugačijim sportskim aktivnostima, tu je tubing staza na kojoj je moguće sankanje na posebnim gumama bez obzira na vremenske prilike. Pozivamo sve ljubitelje Zlatibora da iskoriste predstojeći produženi vikend i posete ovaj ski centar.
U ski centru Kopaonik trenutna visina snega je oko 50 centimetara i radi 21 žičara. Visina snežnog pokrivača u ski centru na Staroj planini je oko 45 cm.
izvor: www.skijalistasrbije.rs
e sad malo off: odakle im to da na kopu radi 21 zica :S
Na osnovu informacija iz Skijalista Sribije, obavestavamo Vas da ima dovoljno snega na Ski centru Tornik i da su staze pripremljene za alpsko skijanje. Pored sestosede zicare radi i pokretna traka za decu i pocetnike duzine 150 m cije koriscenje je ukljuceno u cenu ski pasa. Ski pas je moguce kupiti na biletarnici ski centra Tornik po cenama koje su u prilogu.
info preuzet sa www.zlatibor.co.yu
ko se prvi spusti placa pice
Izmenio/la fantommacan; 13.02.2009 u 10:30.
za vikend sam na Torniku i donosim slike od ponedeljka.pozz (bila staza pustena ili ne)
a zasto na sajtu http://www.skijalistasrbije.rs/ u izvestaju pise da zicara radi samo za pojedinacne voznje.
da li je ski pass iz tabele ili su smislili nesto novo
pozdrav
videcu sutra na licu mesta,pa javljam
pojedinacna voznja je 300din, i ja se razmisljam da za vikend zapucam na Tornik.
ja krecem veceras
"Nekom Drina tece desno, nekom Drina lijevo tece
ma sve da tece u dubinu na dve pole svet da sece,
znam tajni gaz, moje lane, most se pruzi gde ja stanem..."
i ja oko 03:00 nocas(ujutru).pozz
Trenutno je 6 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 6)