Lijepo za čuti... Mnogo zanimljivih i raznolikih sadržaja u tom mjestu.
Lijepo za čuti... Mnogo zanimljivih i raznolikih sadržaja u tom mjestu.
Sklopljen je Ugovor izmedju JP Skijalista Srbije i Skijalista IVER - Mokra Gora o ustupanju dvosede zicare Suncana dolina sa Kopaonika. Zicara bi trebalo da je vec prenesena na Iver i ocekuje se njena montaza.
Javite se ako imate informacije sa terena...
Zoran, www.skijanje.rs
Lepa vest.
Malo mi je čudno zašto se svi radovi izvode neposredno pred sezonu.
Ide jesen, lošije vreme itd... Zar nije bolje da se takvi radovi planiraju za proleće - leto.
Dvose Suncana dolina prenesen sa Kopaonika jos uvek nije postavljen na novu lokaciju na Mokroj gori - Iveru? Zna li neko neke detalje o tome? U cemu je problem?
Zoran, www.skijanje.rs
Jel' neko mozda "privirivao" na ove staze, kakvo je stanje?
Hvala
Bio sam danas na Iveru i nisam se naskijao! Ukupno 3 staze(crvena i crna) i stvarno zahtjevaju i znanje i kondiciju. S' obzirom na minuse koji vladaju staze su zategnute sa dosta ledenih ploča. Skijaša nema puno, izuzev par ski škola sa djecom od 5-6 do 13-ak godina. Djeca super skijaju, imaju odlične instruktore pa na neki način stvaraju komplekse meni i sličnima... :-)
Cijena poludnevnog ski pasa(od 12 do 16h) je 500 dinara a iznajmljivanje skija i štapova isto toliko. Put je dobro očišćen, sa zimskim gumama se izlazi bez problema iako je put vrlo uzak pa je potrebna dodatna opreznost.
Najveći minus je lift tj. sidro na koje sam ja prvi put se prikačio i više sam se umarao penjući se nego spuštajuči, vjerovatno ne znajući kako se pravilno koristi... :-(
P.S. U Drvengradu obavezno probati sve vrste domaćih rakija i podvarak sa mesom!!!
'Ajde ako je neko u blizini neka malo "priviri" i fotka kakvo je stanje i planovi...
'Fala
Vo se vezuje za rogove a Covek za Rec!!!
Izmenio/la Sapa; 18.01.2013 u 00:41.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)