Svaka cast za skipass i buseve RTB Bor! Neka je sa srecom pocetak rada!
Oduvek sam voleo malene ski centre ili staze - Kako bi jedna takva "legla" na Avali (ima cak neka stara instalacija, neki dvosed, sta li??) ili kad bi Rajkovo opet proradilo...uh!
Ah, to me seca na detinjstvo kada smo isli svakog vikenda gore, a preko zimskog raspusta svaki dan busom ispred doma kulture... Pa kad bus dodje do skretanja za Crni vrhi ceo bus skandira: "Ajde Vlasto mozes ti to iz prve!!!" i onda ga Vlasta zabode u smetcinu, pa svi iz busa moraju napolje da guraju :-) Ali bilo je do dzadza...
koliko je dugacka staza?
oko 800-900m...
bilo bi dobro da neko ko je danas bio napise utiske,
planiram da krenem sutra ranom zorom
Maynard,Adam,Justin,Danny.
ZLI, ako ides sutra, napravi neku fotku pa je okaci ovde da vidimo kako sada izgleda Crni vrh.
ok, ako odem...
mada, malopre odgledah na borskoj televiziji
izvestaj od danas, ne znam sta da radim...
vidi se trava i korov proviruje na sve strane...
NISU na vreme okosili tu livadu, ocigledno prave pocetnicke greske...
a moguce je i da nisu na vreme utabali
stazu, pa je vetar ucinio svoje.
odlucicu ujutru, nije mi daleko pa mogu da kalkulisem...
pozdrav!
nisam bio, al ajde da prenesem info mog prijatelja...
u nedelju ujutru je bilo lose vreme - staza nesredjena, svuda proviruje rastinje,nedostaje sneg na vrhu...tek kada je vise ljudi proslo stazom, moglo je da se skija.
lift malo-malo pa stane, i ono sto je mene najvise iznerviralo
u njegovoj prici je DA NIKO NIJE NAS`O ZA SHODNO da TREBA DA
DODAJE SIDRO ljudima na liftu!
sve u svemu nema tu mnogo problema - nedostaje 20cm snega i jedna cvrsta ruka da uvede red kod onih koji ce odrzavati ovo skijaliste.
pozdrav!
да вам среде тај двосед за следећу сезону, један исправан ратрак и Бог да вас види...
а ако тако буде, можда се и ми Пироћанци организујемо
A cekaj, zar nije bila prica da je prebacen neki ratrak gore?
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)