hvala sapo
Kakva su Vam iskustva sa ovim skijalistem(staze, cijene u kaficima, itd..)? Zanima me par informacija iz prve ruke, jer u januar picim tamo..
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
Fantastično skijalište...obavezno uzmi ski-pass i za Vars, ako te posluži vreme nema šanse da se razočaraš.
Francuski Alpi su zakon!
Da, imamo ski pass za oba skijalista.. Ne bi trebalo da bude kiksa![]()
SNOWHUNTERS MNE ===> https://www.facebook.com/SnowHunters.me
Bice tamo dosta dobro i ove godine![]()
Iskoristite povoljan aranžman za boravak u Risoulu od 6.-15.01.2012. Prevoz, ski pass i smeštaj u 1/6 apartmanu - 199 eur. I na to još akcija da za 5 plaćenih ide šesta osoba besplatno.
Forêt Blanche je skijalište koje zajedno formiraju Risoul i Vars. Nalazi između Queyras i Écrins nacionalnih parkova sa 180 km staza, najveće je skijaško područje u južnom delu francuskih Alpa. Vrh Pic de Chabrières (2750m) čini granicu između dva skijališta, Varsa s jedne strane i Risoul-a s druge.
Oba skijališta nude preko 300 sunčanih dana godišnje, kao i bogate snežne nanose. Risoul je mali gradić u Hautes-Alpes regiji koja se nalazi u jugo-istočnim Alpima, između gradova Briancon i Gap.
Informacije: Puzzle Group - Beograd, Mačvanska 13, +381 11 245 91 95
/Sponzorisani članak/
Zoran, www.skijanje.rs
Ima li zaineresovanih za ski opening u Risoulu, cena je ok. Meni se ide, nikome od drustva ne odgovara termin... ako neko hoce ja sam za![]()
Kako se stize do Risoula najbrze ? Tj. kako nase agencije tj. autobusi idu ? Npr. na Isolu i Auron viamichelin izbacuje od Brese da se ide pored Pjacence dalje ka Alessandriji itd. a mi smo autobusom isli preko Djenove, pa magistralom pored mora, cini mi se cak do Nice, pa onda smo skrenuli prema planini.
Tako mi sada za Risoul viamichelin izbacuje da se ide pored Milana, Torina pa do Briancona, sto mi se cini najlogicnije, da se ne ide i tu preko Djenove mozda ?
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)