cao svima!!!
ja zivim u bugarskoj i od ove godine sam se nalozio na extreme skijanje...interesuje me sta se desava na tu temu u srbiji...ako je neko za nek se javi...
cao svima!!!
ja zivim u bugarskoj i od ove godine sam se nalozio na extreme skijanje...interesuje me sta se desava na tu temu u srbiji...ako je neko za nek se javi...
.................................................
posto zivis u bugarskoj, onda mi reci gde je najbolje skijanje (mislim na bugarsku), koji je tamo najbolji smestaj, da li je preporucljivo ici kolima?
idi na kopaonik ako ti je bash to extremnog imash half pipe ali su ti cene ne daj boze ubijaju,deru kozu
Extremno skijanje i kopaonik su reci koje nikako ne idu zajedno, jedino extremno su cene i te reci mogu zajedno da se kombinuju sa recju kopaonik, e sad kazi na koji extrem si mislim ako mislis da pravis trikove mislim da je balkan los za to i prelazi podhitno na board, ako mislis da skijas i da jedva ostanes ziv, znaci neke sumanute i strme staze pravaz brezovica (i dalje pricam o balkanu) pozOriginalno postavljeno od snow
Možda zaboravljaš da je i Crna Gora na Balkanu , slobodno podji na Durmitor da skijas i bice ti dovoljna "strmina" .
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)