Zamolio bih Vas da mi potvrdite informaciju:
da li se uz ski pas dobija i ski oprema - sa ili bez pancerica![]()
Putujemo 26.1. pa treba da znamo da li da iznajmljujemo opremo ovde ili tamo?
Unapred hvala!
Zamolio bih Vas da mi potvrdite informaciju:
da li se uz ski pas dobija i ski oprema - sa ili bez pancerica![]()
Putujemo 26.1. pa treba da znamo da li da iznajmljujemo opremo ovde ili tamo?
Unapred hvala!
Bez. Bar je tako bilo prosle godine, uz skipass su isle skije, vezovi i stapovi, bez pancerica. Skije su im bile sasvim ok, koju godinu stare salomon, atomic i sl, a ako zatrazis besplatno ih ubace u masinu i naostre za 10 minuta...
e super, hvala ti!
Dobijes skije i stapove. <Mene nervira sto moras da platis sve to cak i ako imas svoje skije!!!!
Jel stvarno tako?![]()
a koliko onda kosta sestodnevni ski pas sa skijama?
Posto sam imao svoju opremu, nisam se bas puno raspitivao. Postoji nekoliko varijanti: sa nekim vaucerima (verovatno iz hotela), sam da prosetas i da iznajmis i u sklopu ski-passa. Kada iznajmljujes sa ski-pasom izajde oko 190evra (skije i pancerice) dobijes neki popust, ako sam ih dobro razumeo.
imash na sajtu, sve pishe
http://www.banskoski.com/
Da li neko može da mi kaže kakva je situacija sa iznajmljivamnjem opreme; za cenu znam, ali da li ima dovoljno servisa koji iznajmljuju ski opremu?
Pročitao sam na nekom forumu da je devojka iz (mislim) Škotske bila u Banskom ali nije uspela da iznajmi opremu za skijanje jer svi likovi koji iznajmljuju ski opremu u Banskom, zbog velikog broja gostiju, ostali bez skija, te je presedela 7 dana!?!!??.
Deluje mi neverovatno, ali želim da proverim, za svaki slučaj.
Idem 23. feb., pa bi mi informacija značila.
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)