pri potrosnji oko 8L/100km u jednompravcu treba oko 240e![]()
Da to ako vozis 120 km/h, kako brate a VR6![]()
lako, uzmas hondicu jazz, 1.4 motor, GARIS ga 150 a trosi 7.5 ! :-)
Najnovije informacije vezane za put u Francusku kolima!
Kraljevo-Val d' Isere tačno 1587 km. Benzin 300 evra (Peugeot 407 B), putarine+tunel Frejus (povratna karta 42 evra) ukupno 200 evra. Preporučujem spavanje u Italiji (u odlasku Bergamo 99 evra dvokrevetna soba, u povratku Venecia 97 evra).
Možda si u pravu za Frejus (40,2 ili 42 evra-nisam toliko sitničario), a što se tiče spavanja u Italiji možda sam ''preplatio'', ali su ovo odlični hoteli *** i veoma bogat doručak-švedski sto. Hoteli ** su oko 60 evra.
Umalo da zaboravim i devetogodišnjeg sina, tako da se ipak radi o tri osobe!
Nemoj da podcenjuješ Crejzija. Ako je spavanje svugde 60e, on će sigurno negde naći za 30.![]()
Planiram kolima u januaru u L2A pa me zanima dali je neko isao, ako moze da napise detalje puta. Negdje sam citao da se ne ide kroz tunel Frejus a negdje da se ide. Na Viamichelin prikazuje rutu koja ne koristi Frejusa, ali ne znam, mozda su putevi zatvoreni zimi. Ako neko zna i troskove putarina bio bih zahvalan da ih napise pa da mogu da uporedim sa Viamichelin-ovim izvjestajem. Hvala
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)