Ah, zavjera! Toliko me smorilo ciscenje snijega citav dan (te ispred zgrada, te sesnaest puta sa auta, te...) da sam prespavao otvaranje Kozare :(
Je li neko bio gore? Stekane?
Ah, zavjera! Toliko me smorilo ciscenje snijega citav dan (te ispred zgrada, te sesnaest puta sa auta, te...) da sam prespavao otvaranje Kozare :(
Je li neko bio gore? Stekane?
Funkcija umjetnosti je da bude ogledalo prirode, a dovoljno veliko ogledalo naprosto ne postoji.
Večeras idem sa Acom H., a vjerovatno i sa Oggy-jem.
Ja veceras nazalost nemrem, ali sam sutra navece tamo 100%. Javite kako ste prosli
Ja. Obavezno javite kakva je situacija. Isao bih ja sledece sedmice pa da znam
History is made by those who dare to break the rules.
Bio i skijao. Malo sam kasnio i oko 20:30 je bilo oko 50 duša na stazi. Snijeg je čitavo vrijeme sipuljio. Visina snijega oko 50cm. Staza je bila sređena prije početka noćnog, ali sa suhim snijegom to baš i nije potpuno izvodivo, tako da se napravila i pokoja grba. Sve u svemu 4+. Najvažnije: sezona je krenula.
Bio sam i ja.
Dobro je bilo,od kozare i ne treba previse ocekivati.
U svakom slucaju, svaka cast na trudu oko staza i prilaznih puteva.
I da, cijene u kafani su vise nego zadovoljavajuce.
ja cu onda najverovatnije utorak vece gore, ako bi neko isto isao neka se javi
Otvorio sezonu veceras, bilo je super. Lift je stekao u dva navrata, ali srecom samo po par minuta. Staza veoma pristojno sredjena uzimajuci u obzir da snijeg ne prestaje da pada. Jedini minus je uobicajena kolicina kamikaza (cini se inverzno proporcionalna nagibu staze), od kojih je jedan nazalost zavrsio sa izvrnutim koljenom.
Nisam bio na otvaranju, imao sam nekog neodložnog posla u Fr ali ako se snijeg do utorka ne istopi biću gore.
Nema vise skijanja,danas sam zvao. Kazu ima snega ali nece da puste staze jel se previse topi!
zaboravio sam da ih pitam, kad pocinje nocno, od koliko sati?
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)