Elderly
Elderly
Madonna odlična, nema greške. Velika, raznovrsna. ima svega.
Evo jedan video, sa našeg obilaska iz decembra.
https://www.youtube.com/watch?v=IUbPnCvsX04
Ne znam dal su Talijani pronašli sneg koji se ne topi. Za šest dana maksimalne dnevne temperature između 10 i 16 stepeni C. Staza nijedna ne da nije progledala, nego ne možeš kamičak da nađeš. U drugoj polovini dana sneg omekša, ali daleko je to od bljuzge i kačamaka koji bi očekivali na tim temperaturama.
Staze praktično sve otvorene, jedino famozni Tulot u Pincolu zatvoren u gornjem delu, u donjem radi normalno, a Pincolo na 770 n/m.
Zaboravih da kažem da ono što ne valja su gužve kakve se ranije nisu dešavale.
Ima li ikog da je skijao u decembru i da je koristio free ski opciju koju vidim da imaju na sajtu? Kako funkcionise cela procedura, da li svi smestaji na skirama sajtu imaju tu opciju i treba li neka posebna najava za to?
Menjala se procedura tokom godina. Ranije si smeštaju ili agenciji plaćao iznos i od njih dobijao kupon kojim si podizao skipas na šalteru.
Poslednjih godina od agencije smo dobijali kod za popust (nismo išli u te free ski termine, već ove special easter, turbo march...), pa preko web shopa kupovali skipas sa popustom. Mi idemo u Marillevu, preko lokalnih agencija, možda je i druga procedura, iako je isto skijalište.
Najbolje da vidiš sa smeštajem.
Vec sam stupio u kontakt i sa skijalistem i sa smestajem ali mi daju neodredjene/kontradiktorne informacije od toga da se dobija ski pas uz smestaj bukiran na sajtu do toga da je popust samo 50% pa mi nije i dalje jasno. Ne znam da li je do jezicke barijere ali mi niko ne daje konkretan odgovor nego pisu uopsteno kao da ne rade tamo
Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)