Strana 26 od 26 PrvaPrva ... 16242526
Rezultati 251 do 254 od 254

Tema: Alta Badia

Junior Member
    Datum registracije
    08.01.2020
    Skije / Bord
    Atomic Vantage X 83 CTI

Podrazumevano

Citirati Originalno postavljeno od gio Pogledati poruku
    Ja sam se u prošlu subotu vratio sa skijanja odatle. Alta Badia ima gomilu blažih staza tako da mislim da ne bi trebalo da imate problem odakle god da krećete.
    Ne znam odakle obično kreću ski škole mada verujem da insruktori iz svih mesta (san Cassiano, La Villa, Corvara, Colfosco) "preuzimaju" učenike jer iz svih mesta početnici mogu da počnu skijaški dan.
    Što se tiče ostatka grupe, po meni je isto svejedno gde ste (osim ako ne krećete iz Badie) jer je skijalište dobro povezano i ne treba puno vremena gde god da ste krenuli. Guzve u našem periodu (15.1.-21.1.) nije bilo jer nije glavna sezona a verujem da ni druga nedelja marta nije udarna sezona. Uz standardno lepše vreme, trebalo bi da imate fantastične uslove i za početnike i za bolje skijaše iz grupe.
    Hvala na odgovoru. Ipak smo rešili da preskočimo ove godine to putovanje zbog početnika iz ekipe i da ovde u regionu provedemo malo više na snegu, malo Kopaonik, malo Jahorina gde smo računali da će i časovi biti dosta povoljniji, pa da sledeće godine možemo lepo da isplaniramo skijanje u Alta Badiji i da cela ekipa uživa.

Ski legenda Panzer avatar
    Datum registracije
    08.02.2009
    Skije / Bord
    Atomic Vantage 82ti
    Godina
    47

Podrazumevano

Samo da prijavimo da se u Dolomitima aktivno skija iako je 8 April, da je Sela otvorena u oba pravca, da Gran Risa drži do 4 popodne, a da su na Dantercepiesu ukinuli ograničenje brzine, zbog malog broja skijaša.
    viber_image_2023-04-08_16-37-09-117_2.jpg

Ski legenda
    Datum registracije
    26.11.2005
    Godina
    53

Podrazumevano

Samo da potvrdim navedeno iz predhodnog posta. Skijao sam ove godine 20 dana na stazama oko Sella ronde. Ali ova tri dana od 4-7. aprila su bila najlepši. Araba savršena, posle 13h skoro bez skijaša.

Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka
    Prilog 18313

Ski legenda Panzer avatar
    Datum registracije
    08.02.2009
    Skije / Bord
    Atomic Vantage 82ti
    Godina
    47

Podrazumevano

Uuuu, danas smo ovjerili Arabbu, najbolje stanje staza i najviše prirodnog snijega. Fodom drži cijeli dan. Išli i do Marmolade, odličan spust.
    Sveukupno (po SkiTrack gps aplikaciji) juče odskijano 53km staza, danas 55.

Informacije teme

Korisnici koji pretražuju ovu temu

Trenutno je 1 korisnik(a) koji pretražuje(u) ovu temu. (Članova: 0 - Gostiju: 1)

Ovlašćenja postavljanja

• Vi ne možete postavljati nove teme
  • Vi ne možete postavljati odgovore
  • Vi ne možete postavljati priloge
  • Vi ne možete menjati vaše poruke
  •