gde mogu kupiti,u Bgu kvalitetnu dasku do 350 jevreja,a da nije Burton i da ne moram da idem kod onih lopova u YUBC... :mad: :confused:
Pogled za štampanje
gde mogu kupiti,u Bgu kvalitetnu dasku do 350 jevreja,a da nije Burton i da ne moram da idem kod onih lopova u YUBC... :mad: :confused:
u kobazz shopu flow daske...
oko 350€ su... vishe informacija... http://www.cetnix.com/forum2/viewtopic.php?t=71
ako ne znash gde je shop...
naci cesh tu negde ne forumu a ako ne nadjesh javi za pomoc...
mozes i kod marka odnosno skate spajz kod studenskog trga donosi odlicne forum daske.za polovne daske ili ostalu opremu javite mi se mozda vam mogu naci nesto... :cool:
znam da su pre bili kod prve gimnazije,a sad ne znam gde su :confused: mislim na kobaz
gde kod studentskog trga :confused:
ona flow sa roboticem mi se svidja... :o jel su uopshte stigle daske :confused: jel stigla ta i koliko je para :confused:
koba33 & skate spajz su dve razlicite firme sada. spajz se nalazi na raju ulice koja ide ispod studentskog parka u produzetku house of art-a
SKATE SHOP KOBAZZ TC SREMSKA 1 SPRAT,LOKAL 11, TEL 186-482
i imaju dasaka...bar bi trebalo...
okreni pa proveri...
inace flow daske su "odlicne" u to nema summlje...:cool: :ok:
bio sam danas,i rekli su mi da ce te flow daske tek doci na expozim :( a ja toliko ne mogu da chekam... :(
e pa onda idi u YUBC
ja sam tamo proshle god uzeo vezove i nemam osecaj da su lopovi...
shta platish to i dobijesh...
ali je mozda ipak bolje da sachekash EXPO mozda navatash nekih popusta...
u Burtonu su lopine samo takve... :( ja kod njih kupujem vec 5,6 godina...al vishe necu,jer su najgori i mnogo su isfolirani :(
Onda nadji drugu radnju, ako je nema => Internet..
Imas Bulevar JNA prodavnica rossignol gazda se zove Toma,pozdravCitirati:
Originalno postavljeno od valdevit
Preporucujem Rossignol u Bul. JNA. Ja sam prosle sezone kupio tamo cipele (skijaske) - odlicne za dobru cenu.
Prodaju proslogodisnje modele po jako povoljnim cenama (naravno nove), video sam tada da imaju i dosta boarderske opreme.
Na www.skijanje.co.yu mozes naci kontakt telefon pa da se raspitas..
ne radi ta prodavnica :confused:
Pojma nemam o bordovima, ali sam pečen na eBay-u.
Izgleda da je marka Nitro cijenjena, pa bacite pogled na trenutnu ponudu sa fiksnim cijenama. Na licitacijama se prolazi još jeftinije.
Ja sam uzeo Nitro samo za primjer. Možete tražiti šta želite.
Evo linka:
http://sport.search.ebay.de/nitro_Bo...csZ2QQsbrbinZt
Eto prilike posebno ako imate nekoga u Njemačkoj ko bi vam dasku mogao donijeti (da uštedite na poštarini i izbjegnete carinu).
Odakle ti to? :)Citirati:
Originalno postavljeno od valdevit
jel to prodavnica koja se nalazi iznad FON-a?
Na www.skijanje.co.yu pise:
Beograd,
Bul. JNA 275
tel. 011/477-530
Ja sam bio u februaru ove godine i kupovao tamo, ne verujem da su nestali do sada :). Probaj da zovnes taj broj da se raspitas...
probacu :D
Board-eri,propusticete neverovatnu priliku da za male pare dodjete do vrhunske kacige,ostalo jos samo dve .1 u crnoj i 1 u silver metlic boji velicina L.
Daj sliku ako imash, koja marka i tako to :P
Na zalost nemam je ,ali mozes kontaktirati DYAPE ZMAY-a on je uzeo 1 pa ti moze sa vise strasti opisati kakva je i kakvog kvaliteta je!:smoke:Citirati:
Originalno postavljeno od djordjecg
A mozhesh li mi reci koja je Marka i oznaku neku ako ima, ili josh bolje ako ima Link na internetu? Hvala
PS. Pope da li u Ludoj Kuci na Jahorini prodaju Burton pantalone ?
Nisam Pop ali koliko sam ja video mislim da nema.Citirati:
Djordje oni prodaju Burton opremu,ali ove derikoze u Beogradu su mala deca u poredjenju sa ovima sa Jahorine.Tacne cene ne znam!Citirati:
Pozdrav,POP
dobra je popova kaciga, ja sam je kupio moram reci da upose nije losa
nema u ludoj kuci burton stvari,100%...
E, al' si ga izreklamirao, svak ti cast:glavaozidCitirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
ma zaista je dobra, pa ne bih je kupio da nije!!!
Dyape koja je to marka kacige ? Evo me cale nekoliko dana ubjedjuje da qpim neku kacigu :p
Flow daske uvozi EXCENTAR Novi Sad 021455200! Imaju i dodatni pribor (voskove, alate, štitnike...) marke www.ICETOOLS.DE i još mnogo mnogo toga. Red protection kacige modele SKY_CAP i HI-FI... I jedna bitna stvar vrlo su korektni a i cene su prilično pristupačne.
Ajd sad zdravo.
Stigle su mi cipele i vezovi. Znachi cipele Driver X su perverzija zhiva... A vezovi C60 ludilo... Znachi sve je wrhunski. Sad josh samo da ponesem nekome da mi zasharafi ovo i mogu na oblizhnju planinu da se spushtam :p WrH
Ako nije tajna koliko novčanih jedinica te je koštalo to zadovoljstvo!:smoke:Citirati:
Ne znam iz kog si mesta, imas u PG u Elan-u servis koji to moze da ti uradi, a naravno i na Zabljaku i u Kolasinu ih ima :).
A mozes i sam ako te nije stra' :).
koliko dugo bordujes???
Mislim da su Cipele i Vezovi 800 $ ali reci cu ti tachnu cijenu kad stigne rachun :pCitirati:
Originalno postavljeno od ThE_MaN
PS. Zmaje Ako si mene pitao ovo mi je 3 god :p
da tebe sam pitao, cini mi se da si izbirljiviji sto se opreme tice (sto je dobro)
cim probas vezove javi kakvi su
Koje su prednosti i mane STEP-IN sistema veza i cipele za snowboard?
Da li ima pokusaja unifikacije? Koji proizvodjac se pokazao najpouzdanijim na ovom sistemu? kakva je ponuda kod nas?