Kupujem rukavice za skijanje do 50e. S obzirom da sam obisao dosta prodavnica po NSu i Bgu, molio bih da ne bude nerealnih ponuda.
Ponude na pp ili na 063/87-33-561
Pogled za štampanje
Kupujem rukavice za skijanje do 50e. S obzirom da sam obisao dosta prodavnica po NSu i Bgu, molio bih da ne bude nerealnih ponuda.
Ponude na pp ili na 063/87-33-561
Veličina rukavica?
Uh, XL (9.5) valjda:)
Zavisi od modela, neke L su mi ok a neke XL...
I dalje potrebne rukavice...
Imas sad dosta modela i u Beosportu i u Sport Visonu i u Intersportu...
Sve sto sam gledao ili su jeftine i lose ili su dobre a preskupe...
Kanda cu sacekati Expozim, izgleda da je to najbolje resenje.
I ja bih voleo da nadjem te predobre a jeftine ali to ne ide tako lako :) Kod nas tesko...
Pogledaj u trespass, ja sam pre par godina kupio tamo rukavice, dobrog su kvaliteta a nisu bile u opste skupe, platio sam ih 1000din i evo ja mislim 4sezonu da me sluze, malo sam ih iznjakao, kad bih ponovo kupio kupio bih tamo. Moj je bio mint model, bez prstiju. Ne verujem da ce imati prodaju na sajmu, a prodavnica im je bila u Kursulina 22 ( kod Kaleniceve pijace), a sad vidim na netu da ima prodavnica i u Cara Dusana na Dorcolu. Ako neko slucajno ide do prodavnice neka javi sta imaju od rukavica i koja je cena. Pozdrav
Ova u cara Dusana mi je deset minuta od posla, pa javljam kada budem pogledao. Ionako trazim sebi rukavice :sm018:
OK, super, hvala;)
Proverio sam u Cara Dusana u radnji. Cena je 1000 dinara, nemaju XL trenutno, ali ce po recima prodavacice dobiti uskoro. Evo i kako izgledaju, a milos62 moze da potvrdi da li je na njih mislio. :sm018:
Javlja se milos :-) , nisu to koje sam ja kupio, moje su boarderske, nemaju prste, slikacu ih, ali mi te crne izgledaju dobre za te pare. Ja sam moje bas iznosio i dosta su izdrzale. E sad pitanje, koje imaju ako nemaju XL? Da li imaju M? I da li imaju pomenute koje ja imam, te bez prstiju, i koja im je cena? i kad smo vec tu, koliko su im jakne, prvu ski jaknu sam kod njih uzeo i ziva je dan danas. pozdrav
Sto se tice rukavica, trenutno imaju samo ove i to u velicinama L i M. Valjda je fazon sto jos nije stigla kompletna oprema, bar mi je tako prodavacica rekla... Trebalo bi da stigne ostatak u narednim nedeljama. Ima gomila jakni ali nisam zagledao cene... Jako su ljubazni i mozes da ih pozoves pa da ti kazu sta imaju na stanju i kada ce dobiti (011/2628-485)... ;)
Hvala na odgovoru, evo slike mojih kao sto sam obecao. Imaju sve od dodataka, unutrasnju rukavicu koja se kaci iznutra na cicak, mali dzepic za ski pas, brisac za stakla na palcu, i najbolja stvar na njima-uckur za zatezanje. Dosta su duboke i kada se navuku preko jakne i zategne gajtan nemoguce je da dopre sneg ili hladnoca do ruku.Za te pare ne mogu se bolje naci.. Ne znam da li ce oni imati stand na sajmu? Da li ste ih pitali da li mozda imaju veci izbor rukavica tamo u onoj prodavnici sto sam vam ja rekao? Bila je i mala prodavnica izad skc-a sa iste strane samo gore, iznad semafora, pola radnje trespass, pola kappa.
Nisam, ali sam na njihovom sajtu video da imaju 4-5 prodavnica u beogradu...
http://www.trespass.eu/PageProducer.aspx?Page=37
Najbolje da ih pozoves da vidis sve sa njima. PozdravCitirati:
Serbia
Belgrade
Bul. Kralja Aleksandra 193a, Phone: 011/2415-432
Kursulina 22, Phone: 011/2456-663
Resavska 35, Phone: 011/32-33-032
Nusiceva 20, Phone: 011/3225-109
Cara Dusana, Phone: 011/2628-485
Shops’ open hours 08-20h.
Nemojte da se ljutite ali ja mislim d aje kvalitet ovih rukavica ravan kvalitetu kao da kupite rukavice kod kineza ili na pijaci :) A platicete jos jeftinije :)
Moje iskustvo sa njima je prilicno dobro, bar sto se jakni za decu tice. Pre mesec dana smo kupili cetvrtu Trespass jaknu u zadnjih 4 godine i sve su se super pokazale. Cerka ima 6 godina i izmedju oktobra i aprila, to se pere bar 2-3 puta mesecno. Nikad nije bila mokra i kad su postale male, neke druge klinke su ih nasledile, definitivno nisu izgledale ofucano/iznoseno. Koristili i na skijanju prosle godine, jedna od ohih 3in1.
Ovo je poslednja kupovina, platili oko 40 evra.
Ovo i nije bas za ozbiljnije skijanje...Moze da prodje,ali nije to to.
Situacija u zemlji je takva i dobre jakne i ostali delovi odece su preskupi za vecinu ljudi, pa i ovakve marke mogu da posluze svrsi...
Gore navedene slike su moje rukavice i koristim ih 4-5godina, sigurno preko 20dana godisnje na skijanju i bio sam sa njima i do -20C i drzale su. Rukavice od kineza se rasiju posle drugog koriscenja.
Ne pricam o izdrzljivosti druze... Pricam o tome da li upijaju vodu i znojenje ruku... Samo sam na to mislio. Opet kazem, naravno da ce da posluze za te pare ali ja sam imao ranije obicne rukavice tog tipa a posle malo skuplje ali boljeg kvaliteta i ne moze da se poredi....
Pa kad kazem izdrzljivost prvenstveno mislim na vodonepropusnost. A koje bi ti rukavice preporucio?
Ja bih uvek preporucio Reusch, Spider, Zeiner... Ima u Sport Visionu 20% popusta, u Intersportu ima 3 za 2 akcija trenutno...
reusch i Zeiner, i Leki je sada tu dobar
Ali je Leki dosta skuplji, zato ga nisam naveo :) Barem to sto ima kod nas...
A oni Scott-ovi u PlanetBike-u? I meni trebaju rukavice posto sam prethodne bukvalno unistio prosle godine.
Skottove imam sada i kao sto sam naveo uzasne su, bar ovaj model. Ruka se znoji i usmrdi a pri tom je hladno... Nikog ne odgovaram od kupovine, samo kazem da imam lose iskustvo sa njima;)
Po cemu je leki skuplji od Reuscha i Zeinera? to je sve ista klasa. Naravno zavisno od modela koji trazis. Ima i jednih i drugih i trecih naci i za po 25eur (zavisi od modela) ali srednji kozni modeli kod svih su u proseku isti.
Ja sam zeni uzeo scott i u pravu si, brzo se znoji ruka i brzo usmrde
Ma u Beogradu je uglavnom užasna ponuda rukavica. Ponekad može da se desi da bude neki popust, ali retko.
A realno.... svake rukavice stradaju od skidanja skija i nošenja po gondolama u stranim ski centrima.
Pa tema je kupujem rukavice a ne kupujem rukavice u beosportu. :)
vidim nema dobrih rukavica u ponudi, a ja imam 2 para, pa ako neko hoce mogu mu prodati...
nove spyder, kupljene prosle godine u francuskoj...80e
toliko sam ih i platio, znam da je jaka cena, ali posto meni nije bitno da li cu ih prodati ne ocekujte da spustam cenu. pozdrav
http://www.amazon.com/Spyder-Gore-Te.../dp/B0051SLDRU
Evo da ja malo pametujem, posto dosta, mnogo, prilican broj mladih ljudi
sa foruma ide za FR, pokusajte tamo da nadjete vrhunske NE IZVIKANE
rukavice :
http://www.bolidgloves.com
firma se nalazi u Grenoble-u, i proizvode SAMO rukavice, verovatno se mogu
naci po FR, ja sam nasao u DE i cena za NAJ model (kozne) je bila 80Eur
Postoji zanier i ziener. Zeiner ne :)
http://www.beosport.com/internet-pro...glove-blk/wth/
Ne ocekuj ni ti da ces prodati:D
Salim se:dziveli:
hehe, BOLIDi :yay: