Ajde da ovde pisemo o predstojecim o.i. u Torinu..
Kad je otvaranje
Pogled za štampanje
Ajde da ovde pisemo o predstojecim o.i. u Torinu..
Kad je otvaranje
Danas, tj. veceras.Citirati:
Originalno postavljeno od KOP_MANIA
sta mislite da li ce janica opet osvojiti zlato:) :confused:
Jok ti ces :ok: mene mnogo vise zanima kako ce Lola proci.Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
Drzimo palceve nasoj Loli!
Nasa Lola neverujem da moze da u bilo kojoj trci se plasira bolje od 20. pozicije
Svaka cast njoj. Djevojka je skroz OK!
Niko nece da ulozi pare. Mnogo se trudi
Koje je godiste Lolovicka?
Ni OK BiH nije imao dovoljno novca,a malo je trebalo da na olimpijadi nastupi pod zastavom BiH.
U svakom slucaju,:yay:
"81 godiste je LolaCitirati:
Originalno postavljeno od bosanac
upravo gledam otvaranje, nije lose.
ste videli koliko ima rusa?!
a tek senegalaca bruka:hair: ,ne znam kako su svi uspeli da udju u stadion:D :D
ja sam na poslu pa bacim pogled po malo. ona fora sa ferarijevim bolidom je bila dobra.
ferari = italija
Ferari = Balkan ;)
aaaahahahaaaa QL!!!
Sta je danas uradio Aleksandar MILENKOVIĆ
Nas aleksandar je 86 od ukupno 88. STRASNO. Mogao je makar medju 50
Kop Mania postavlja pitanje i sam sebi odgovara:yay: :yay: :yay:
Sala naravno. :ok:
Nego sto se tice nasih takmicara, realno gledano oni ni ne mogu bolje od toga.Mozda imaju dobar pocetak kao juniori, ali da bi bili medju prvih 50 seniora moraju imati extra teske pripreme i naravno puno novca, a to nasi takmicari nemaju.
Citirati:
Originalno postavljeno od Bojan87
Ma ne postavio sam pitanje jer nisam znao pa sam na internetu nasao odgovor pa sam napisao..
Ma nije problem toliki do treninga koliko je potrebno para, znaci mnogo para, pogledajte teniserke npr. sve vise njih ima ledja sira od mene (a ja imam 95kg da ne bude zabune) a ta hemija je jako skupa a danas na zalost ni u jednom sportu nemozes da prodjes ako te tesko ne nadrogiraju pre toga.Citirati:
Originalno postavljeno od Bojan87
Inače je skupo :), dovoljno je samo da izračunaš koliko te košta da si 11 meseci na stazama (glečerima) + "održavanje".
Npr. kada imaš trening, pa otkineš "zastavicu", svaki ski centar će ti naplatiti zastavicu/postavljanje i ostale troškove najmanje 50-100EUR pa ti izračunaj koliko košta samo jedan trening (pored gore navedenih troškova).
Još ako se drogiraš (kao što svi rade) ;).
Nasa KUZELJEVC Branka nije zavrsila trku croos-country skiing
bash loshe!
Sto Benni Reich nije bio u austrijskom timu za spust, jel su ga izbacili ili se stedio?
Jeste li videli kako je pripremljena bila staza za muski spust ? Iz'zetno ! :) Pitam se samo pod kojim je nagibom ona strasna strmina pri vrhu staze ? :ski:
Ja sam cuo da je ceo austrijski tim zahvatio neki grip, pa jos da muka bude veca nisu smeli da uzimaju lekove da ne bi pali na doping testu, kazu da je herminator vozio sa temperaturom, ako jeste onda je 6. mesto odlican uspeh.Citirati:
Originalno postavljeno od oggy
Benni nije brzinac, njegove su tehnicke discipline, u Svetskom kupu brzinske vozi cisto da skupi poene, ali retko ulazi u Top 15 (sve to, naravno, ako ne gresim:))Citirati:
Originalno postavljeno od oggy
:dziveli:
Ma OK, definitivno je bolji u tehnickim, ali koliko se sjecam znao je povremeno da upadne i u top 5, a Klaus Kroell :confused:Citirati:
Originalno postavljeno od stevan
Kad se voze muski/zenski SL i GSL ?:dontknow:
Evo da sam sebi odgovorim :)
http://cbs.sportsline.com/olympics/winter/story/9222311
Nas ZIVANOVIC Trifun u umetnickom klizanju je 26 od 30
ste gledali hokej slovacka-rusija,kako igraju ovi slovaci svaka im cast:yay: :yay:
Dobri... Ovi rusi jadni ko neko pevacko drustvo....Citirati:
Originalno postavljeno od ski dude
a nisu ni oni mutavi :) ,danas otkidose svedjane ko nista:DCitirati:
Originalno postavljeno od bojo
Sta je uradila Jelena Lolovic dana su kombinaciji?
Promasila vec 7. kapiju u 1. voznji slaloma (spust je odlozen).Citirati:
Originalno postavljeno od born2ski
Zna li neko kad je repriza ? Videh da je Beni pobedio ali nisam gledao trku. Izgleda je bila uzbudljiva ... :ski:
Ako imas EuroSport ima repriza(ili skracen snimak) svaki cas.Citirati:
Originalno postavljeno od Mladen
Da bilo je neizvesno prva trojica su u 16 stotinki, pa 90 stotinki prazno, pa onda druga trojica u 15 stotinki.
Inace Herminator je ponovo bio nesrecan, opet 16 stotinki zaostatka za pobednikom (isto ko u SuperG-u).
Bode je konacno upeo da zavrsi trku i to na 6. mestu posle uzasne 1. voznje.
Lola je takodje konacno zavrsila trku, al sa neslavnim 43. mestom. Nazalost sve sporije takmicarke (njih 8) su u proseku mladje za 5 godina, tako da bas nemamo cime da se tesimo. Lose.
Beni R. - moj omiljeni smuchar. :) :ski: :smoke:
evo poceo zenski spust,bas me zanima sta ce janica i jelena uraditi
Janica trenutacno se nalazi na 4 mestu :((((
Znamo da je uvijek bolja u drugij voznji, ali oce li ipak moc obraniti zlatnu iz salt lakea? Drzim joj 'fige'!
Pozdrav svima!