pada li snijeg na jahorini...kakvo je stanje sa njim uopste...moze li se skijati..?
Pogled za štampanje
pada li snijeg na jahorini...kakvo je stanje sa njim uopste...moze li se skijati..?
Koliko vidim na jahorina.tk ... SNEG PADA(o) ???
Ajmo ekipa koja je gore , jel pada ?
Koliko su meni javili, juce ceo dan i nocas je padao sneg! Ima skijanja, mada juce nije radila po neka zica zbog loseg vremena.
Evo pa sami vidite, www.go2jahorina.com
Sa filozofske tačke gledanja, naravno da snijeg pada. Ništa drugo i ne zna da radi, već da pada. A pada jer ne zna da siđe.
E, da li sada pada, to je sasvim drugo pitanje.
Ja ipak mislim da ne pada vec da polako silazi :D
Nemo' da se koji ljuti zbog mog komentara!
Još se više komplikuje pitanje, i ne samo sa filozofske već i sa književno -gramatičke tačke gledišta, ako ga stavimo u prošlo vreme u budućnosti :
Yebo sam mu majku ako ne bude padao
Ima li neko ko bi hteo da ide za vikend na Jahorinu, a da ima auto i da je sam u njemu? :D
Ima nas trojica iz Novog Sada, a ostali smo bez prevoza, jer je jedan (koji ima auto) otkazao. Smestaj je rezervisan u vikendici na Poljicama, i izlazi 30€ po osobi za dva nocenja.
Ako neko ima javite se u toku dana privatnom porukom
:sm018:
Imam ja kola, ali zaprezna :D
a tema threada? pada li sneg? neko? iko?
Slika sa http://www.BHski.ba
Prilog 1496
Izgleda da pada. Ovo lijevo je izgleda štand Fischer testa.
Snega ima dosta, pada i dalje, magle još više ;).
Trenutna situacija
Prilog 1510
Maaagla svuuuuda ;)
... magla oko nas...
Juče oko 14-15 sati je bila kao testo ...
Juče je bilo odlično kako je bilo u subotu ;). Juče smo se baš naskijali...
Juce, sedimo Top i ja na Ogorjelici 1... pri vrhu mecava ubi, jak vetar a sneg pada (najzad sam ukapirao pravi znacaj reci blizzard), od magle se ne vidi predhodna korpa na zici... i pricamo o moru... vrucina, kupanje, 'ladno pivo, svi razgaceni... ma milina Bozija... i zakljucismo da je ovo ipak lepse, ma kako surovo izgledalo... ebes more...
Tako je cika Arso, ebes more :D
Evo jedna nevjerovatna vijest za Jahorinu, u po bijela dana vidjen je ratrak, a evo i dokaza i trke sa istim :D
http://www.youtube.com/watch?v=6_slUiXr_00
Nemoguće !!!
Ovo je neka montaža.
Vjeruj da nije montaza :D
Ekipo šta se dešava sa snegom gore jel realno tih 60cm ida li se isplati kretati na vikend
Realno je negdje u sumi, a na stazi, sta da ti kazem, ima ga a da li ce ga ostati do vikenda, to ti ne bi znao reci, ali najavljuju minuse cijele sedmice tako da bi mogao ostati.
Ma odličan je sneg :ok:
Temperature su cele nedelje u minusu, a vikend sibir, tako da mora da bude mnogo bolje nego što je bilo :).
Juce je bilo genijalno skijanje, suncano, snijeg perfektan. Pred kraj su staze malo i poledile. Realno ovo moze posluziti jos i puno duze od vikenda, ali je pitanje uobicajenih kriticnih dijelova staze.
Čuvajte nam sneg! :D
Nazalost, vise nije do mene da ga cuvam :( Ubrzo opet, nadam se...
Stigao sam na Jahorinu tek u utorak posle podne. Sunce bilo u sredu, četvrtak, petak do 2 sata. Onda se namrčilo, magla, sneg, i ja otišo kući. Što kaže Tataratira solarni skijaši. Inače gužva je bila nikad veća, čekalo se po 15-30 min. na žici.
Auuu brate juče u 08h ispred Bistrice - 21 C.
Svi automobili izdahnuli.
u 05 h je bilo -25
A sneg?
Bijednih 60ak cm?
Има ли неко информације какво је сада стање на Јахорини, што се снега тиче, пошто бих ишао за викенд (15.03).
biće skijanja za vikend 100%
Имаш ли неку информацију какво је тренутно стање горе? Има ли довољно снега и на врховима? На неком од сајтова сам наишао на информацију да има око 60цм снега. Колико је то реално?