Ljudi ko je za dobro skijanje u ski centru zvanom TIGNES
Pogled za štampanje
Ljudi ko je za dobro skijanje u ski centru zvanom TIGNES
Aranzman ce biti vrlo povoljan, gde ce biti sve ukljuceno znaci, smestaj, skipass,prevoz. Nema bubrega, ni ostalih organa. Sve ostale informacije sledece nedelje.:sm017:
Zavisi sve od datuma...
E, Tinj, to je mesto gde cu morati jednom u zivotu da odem... A mozda i nekoliko puta. Nije to tako skupo da ne bi moglo da se razmislja.
Za sada je informacija da bi polazak bio negde pocetkom Marta a cena bi bla u okvirima od oko 400 eura
Generalno zainteresovan ja+15-tak (kao i prošle godine). Samo mislim da bi put, bez obzira na dobro zezanje u busu, organizovali kolima.
Druze moj na greskama se uci, svasta moze da se desi na putu, samo se nadam da ce ove godine biti to mnogo bolje. Cekam jos informacija pa ce te biti obavesteni
Nemoj Bane da me zaboravis, idem i ja!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dobio sam danas ausvajs pola godine SENGEN!
Juuuuuuuuppppppppppiiiiiiiiiii
Bravo majstore, idemo bre samo jos Borisa da nagovorim
Ima jos zaintresovanih, a i termin je odlican!!!!
Eto sad je definitivno, polazak je 7 Marta, a cena je 449 eura, sto ukljucuje prevoz, smestaj, skipass.:sm021:
7 ili 10 dana? Koja je varijente bez prevoza? Nekako bi pre svojim kolima ako moze naravno...
Sedam nocenja, ja mislim da ce moci svojim kolima
Ja sam gladan, ocu da jedem
Koje su jos doplate sem za vizu i putno osiguranje i koliko iznose? Da li se viza vadi licno ili preko agencije? Pozz
Malo nam je problem sto smo dobili samo 52 mesta, sto znaci zainteresovani vec bi trebalo da se prijavljuju jer je velika navala.:sm019:
Evo jos jednog zaludjenika za Tignes,sta treba da uradim da osiguram mesto u postavi za Francusku.Jel se daje neki depozit ili sta vec,jel moze jos neki blizi info(s obzirom da nisam clan ski manijaka,ali ni to nece trajati dugo:sm021:) ili kontakt telefon..bilo sta?!Naravno sve to pod uslovom da dobijem odmor:sm019:!
Bata Bane 064/6684787
Jel ima neki info za prevoz u sopstvenoj režiji,
izdašno, nema šta
Da u Januaru jeste jeftinije, ali ovo je Mart, ne zaboravi da je dan mnogo duzi i vreme je mnogo lepse
Mislim da je ovo skroz ok cena za aranzman preko turisticke agencije!
Jeftinije moze da te izadje samo ako sam organizujes sve! A to je malo cimanje!
Samo jedno pitanje - jel moguce da agenciju kosta samo 40EUR po coveku autobuski prevoz do Francuske i nazad????!!!!!
Dajte malo izdasniju cenu i siguran sam ce biti mnogo vise zainteresovanih!!!
Pozdrav!!!
Matko, moram ti priznati da sam i sam bio sklon da ovaj aranzman nazovem "nesto" skupljim. Uglavnom idem u Januaru (naj stroza jeftinoca) i za Uskrs (nesto skuplje) pa sam poredeci sa tim cjenama steko utisak da je ovo skupo u P.M. Medjutim uporedijo sam ovu cjenu sa onim kod strogih online budget touroperatora ovdje na zapadu i zakljucijo da je ova cjena breko BB-ove veze skroz oke. Mart je udaran mjesec.
Agencija s kojom ja cesce idem (naj strozi budget za naj udarnije ski-centre u Fr) ima aranzman od 8 marta (app. za 4 osobe) nesto vise od € 350,- Aranzman ukljucuje 7 nocenja i skipass SuperTignes (bez Vald'isere). Ovo je cjena bez prevoza. Sa prevozom ispadne tacno 450,- (Ima jos nekih turistickih poreza i slicnih troskova koje nisam uracunao).
Istina je i sto je neko gore pomenuo da se moze iskopati jos jeftinije u vlastitom aranzmanu, ali kad bi svako imao znanja, vremena i zivaca da sve oposli sam, posrednici bi davno ostali bez posla.
Sve agencije koje rade Tignes, imaju aranzmane preko 600 eura:sm022:
Prilog 1201
Staze u Tignesu
Prilog 1202
Dal ce ovo nekad doci kod nas
BB ne pretjeruj. Onoliki teretnjak za par stotina metara visinske razlike, koji ce to kod nas?
Nek nabave po neki 6 ili 8-sjed i eto skoka u 21-vi vjek.
Btw. U onaj shleper od gonodole bi,, odjednom, upadalo 50% skijasa koji u tom trenutku skijaju na Jahorini ili Kopaoniku, manja skijalista da i ne pominjem.
Hoces radnike na zhici da ostavis bez posla.? A ko bi onda sjedio s rukama u djepovima i gledo kako prolaze prazne korpe :sm006: Tuzno bi bilo.
Ostalo jos 19 mesta:sm017:
Prilog 1226
Prilog 1227
Zgrada i dnevna soba nasih apartmana
Mogu li putovati gradjani Crne Gore