-
Koje vezove da stavim?
Imam jedno pitanje. Koje vezove da stavim na daske Fischer Watea 88? Dobio sam ih na poklon pa sam mislio da ih prodam i kupim neke karving sa radijusom ispod 17 posto sam jos uvek pocetnik ali cu ipak da stavim vezove. E sad stavio bih nove, po mogucstvu da mogu u Srbiji da ih nadjem. Znam samo da su ove freeride tj all mountain daske.
-
-
ja sam stavio griffon demo 13 na ove moje SFB videcemo kako ce se pokazati. Bio sam skeprichan zbog tog DIN 13 ali realno nikada nisam ni presao 11
-
Ima u planet bike-u griffon 13 110mm i 136mm
Koji bi ja trebao da stavim? I ovaj je 18800din, jel ima neki jeftiniji malo a da je za moje daske?
-
treba da ima i od 90mm sirine. 110 je previse...ako bas radite carving onda ce da uhvati kocnicu
-
Ne napisa koliko si težak/visok,
mada ne vidim šta bi Falilo i ovim:
http://www.skijanje.rs/forum/showthread.php?t=8337
i to za 25 e
-
Ne razumem ni ja sta fali ovim iznad, za sve bi dao pare al dati za vezove 200e i podesiti ih na din 9 to mi nikako nije jasno, i ja sam za soluciju iznad.
-
182cm 78-80kg
Sta je din uopste?
-
A ova dimenzija u mm za vezove je verovatno sirina koja treba da se prilagodi sirini daski na mestu gde se postavljaju jel tako? Znaci na moje 88mm daske bi isli 90mm vezovi?
-
Ti mm-i se odnose na širinu ski kočnica.
Kao što vidiš te su 90 mm i mogu na tvoje skije. Inače su kočnice zamjenjive odgovarajućim, užim, širim...