Originalno postavljeno od
Bassa
Bio u Zell am Ziller, nisam nista spektakularno ocekivao jer sam vec obisao dosta toga ali veoma prijatno iznenadjenje. Skijalista su dobra, ima izbora za sve, i za one slabije, za one "napaljene", i za dobre skijase.
Obavezno skijati Zell am Ziller, Hochfugen, Mayrhofen, (Hintertux je glecer i vise je dobar ko voli da se sunca, pivo i sve ostalo sto ide). Mayrhofen je prelep, u fazonu St.Antona i Kitzbuhela, (kad idete za skijaliste idite na gondolu za Penken - koja nema P za kola, ali na 100m je glavni P i tu gondola vodi na Ahorn - tamo nema potrebe da se ide).
Ko voli ima neka staza 78step nagiba "Harakiri", onako bio 2x, mislio sam da je strasnije (jos ranije u Sonen Kopfu - kod Lecha i Zursa - sam prosao taj nagib, sa glavne zice levo neki prelaz strmoglavi). Ljudi padaju kao zecevi, helikopter i klinike verovatno trljaju ruke na svakih 1h.
p.s.
Smestaj je bio iznad Zell am Ziller-a, MARIA HOTTER, Rohrberg 61, malo u brdu ali 3min od centra kolima (ide i kombi, i veliki autobus za neverovati). Apartman za 3 (8dana), 480e, grejanje ludacko, mislim da je bio 35m2, mada ima jos jedan veci app). Samo mesto je klasika, ima klizaliste za hokej, prelepo je. Setnja pored recice, moj predlog. Lepo uredjeno.
Mozda postavim neke slike, video snimke kasnije (dok ih dobijem od drugara).