-
Smestaj u Cerviniji
Video sam ponudu preko jedne od agencija za Cerviniju sa smestajem u rezidenciji Cielo Alto. Na internetu sam procitao kritike da je jedan od najgorih smestaja koji postoje u mestu i da se nalazi na stazi, ali na "pogresnoj" strani, a s obzirom da je prilicno daleko od mesta ne predstavlja bas dobru opciju. Da li neko ima informacije iz prve ruke?
-
Kako na pogresnoj strani, u objasnjenju agencije pise da je 800m od naselja mada mi je to manje bitno od toga da je na pravoj strani staze. A drugo pitanje gde se moze videti za helio ski jer bih to obavezno probao jedino sto imam slalom skiju, neko ko je bio mogao bi da pomogne oko tih datalja
-
Lepo na pogresnoj strani.... Pogledaj mapu skijalista i videces da dve zicare idu na potpuno suprotno brdo. Ovaj smestaj je na pola jedne od njih i to one vise udaljene. Ukucaj ime na Google-u i procitaj komentare na Trip advisoru, pa ce ti sve biti jasno.
-
-
evo jos jedne http://www.europe-mountains.com/hotel.aspx?hid=24747 gde za opis hotela pise da je ski in ski out i da je nekoliko metara od ski lifta Cielio Alto
-
Tacno tako sam ti i rekao.... Ide na suprotno brdo, a da bi se vratio u apartman moras prvo da se popnes onim cetvorosedom levo. Nisam bas siguran da mozes na skijama da stignes do gondola koje te vode ka glavnom delu skijalista i Zermatt-u. Kao sto vidis zicara je na pola staze odnosno uz brdo od samog centra Cervinije. S obzirom da je udaljenost od centra 1.5km uz brdo, mislim da je to kao da si na Kopaoniku smesten na Pancicevom vrhu. Zamisli da ti se pije Coca cola, a moras u selo da je kupis.
Slazem se ja sa pricom koliko para toliko muzike, ali upravo zato sam i pitao da li neko ima iskustva iz prve ruke. Necu da budem smesten u buvari, pa koliko god da je jeftino.
-
-
Ja idem 10.12. pa cu ti reci kako je bilo. Kolko vidim skijama je dobro povezano sa centrom cervinje odakle se posle ide ka zermattu i to je ono sto je meni bitno. Utiske razmazenih engleza kojima je poenta skijanja da se napijaju ne bih uzimao kao kompetentne.
-
Super!
Javi kako je bilo. Ako mi bude kasno ove godine, bar cemo znati stanje za sledecu :)
-
A niko ne govori o helio skiju, da li je on organizovan i iz Italije ili samo iz Svice, ako neko ima iskustva neka ostavi precizne upute, ako ne, pa valjda cu ga sam naci mada mi je engleski relativno los