Sve najbolje u novoj godini!:ok:
Pogled za štampanje
Sve najbolje u novoj godini!:ok:
Huh kako je lepo kad ima ovoliko snega, a nebo ovako plavo. Rodjeno za skijanje i slikanje sa polarizacionim filterom ;)Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Sad sam se cuo sa Popom kaze ako ovako nastavi i sutra sa vremenom tesko da ce biti dobrog skijanja, na nekim mestima staza je vec probila. Mnogo je toplo:mad:
E daj da se javim i ja malo....
Bio sam van foruma 4-5 dana a MANIJACI se visestruko umnozili :ok:
Trebalo bi da me saljete svakih dve tri nedelje negde i do kraja zime bi nas bilo 200 :D
Drago mi je sto se ekipa na Kopu dobro naskijala, i zao mi je sto im se nisam mogao pridruziti...
I da,
SRECNA NOVA GODINA
Ideja ti uopšte nije loša!!!! Mislim da te šaljemo negde, ali uz uslov da mi ovde imamo zabavu kao što je bila na Kopu!:ok: Zezanje bilo super, kao što si napisao, bili Pop67, Bojo, NSW iz Australije, Stevan i ja. Tamo videli Jovanitzu, Flow-a, Wolf-a i još miliiiooooon ljudi. :ski::dziveli::bootyshak. Kamere škljocale, blicevi sevali (Pope, Bojo, postavljajte slike što pre!!!!).... Organizovani nastup SKI MANIJAKA na Kopu ostaće upamćen od strane ostalih posetilaca (Dođu MANIJACI, vreme se prolepša - sunce piči k'o na Kopakabani!).
Manijačilo se na angro, Pop je, naravno, kao idejni vođa ekipe pokazao svima šta znači biti SKI MANIJAK. Stigao je, za samo jedan dan, da poduči Stevana (i još neke dame) skijanju (da, da, vest je tačna - NAUČIO ČOVEK DA SKIJA!), vidi i pozdravi milion ljudi, startuje sve što (kad ne skija) nosi suknju i još što-šta.
Radi uštede, „hranili” smo se pretežno voćem - kajsijom, kruškom, grožđem... što je davalo dodatnu energiju svim MANIJACIMA.
Nadam se da će ostali, uz slike koje treba da postave, da kažu i koju više. Ja toliko, uz veliko hvala za fantastičan dan na snegu. Nestrpljivo čekam sledeće zajedničke poduhvate ovog tipa.
Poz,
SkiBata
P.S. Da Pop67 nije samo odličan ski-instruktor Stevan je shvatio na vreme, te je, primenjujući Popova teoretska znanja i demonstriranu veštinu, iskusno nastupio i na drugim poljima, ne samo u skijanju.
Hvala ti, Bane, sto si uvideo znacaj tog dogadjaja:ski:, a Popu hvala sto je, zahvaljujuci njegovom strpljenju, do tog dogadjaja doslo:ok:Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Ski Bato, hvala ti na lepim recima i dobroj reklami;), a posebno na tome sto si se zrtvovao i vozio u oba pravca, dok smo se nsw i ja lepo naspavali:ok:
nastavljamo sa slikama bez polarizacionog filtera...ipak su amaterske...niko nece zameriti...Citirati:
Originalno postavljeno od Stevs
i jos neka slika ...sa karaman grebena...bez kruske...iznad oblaka...Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Stvarno sta reci da se isecem sto nisam bio, ovi moji odlozili put za Cortinu za mesec dana:glavaozid :glavaozid :glavaozid :glavaozid
hahahahahaha......tebi su samo krila falila da letis....objasni ljudima sta trazis po dzepu na ovoj slici???Citirati:
Originalno postavljeno od pop67