A sto me nervira pvp sto nemaju kamere!
Pogled za štampanje
A sto me nervira pvp sto nemaju kamere!
Ako je neko danas bio na Jezerinama molim da ostavi utiske jer sam mislio ici sjutra.
juce sam bio i bilo je super... tacnije meni je bilo super :)
staza sa vilinih voda se posle 12-1 unistila...uzasna je bila pa sam isao na dvosjed gdje su staze bile fenomenalne
u 11 sati su izgasili kljuc...pokvario se... hah prevaranti jedni... treba milion ljudi da dodje da bi citav dan radio....ukljucuju dvosjed i kljuc samo vikendom a nece ni tada da ispostuju ccc
Kakvo je stanje sa snijegom? Sto ti znaci staze sa VV unistene ? Jeli zbog novoga snijega pa su se napravili hupseri ili su staze oguljene?
Pa nisu bas unistene. Skijao sam juce do 13h, i samo je gornji dio Vilinih voda bio malo losiji, napravili su se hupseri. Ostatak staze odlican, snijega masu, vrijeme super, za svaku preporuku.
Ipak, cudno mi je bilo sto su javili da se Kljuc pokvario. Takodje, necuveno je to da nisu u stanju azurirati informacije na sajtu i facebook strani. Sto ce im marketinska agencija za to? Jesu li oni nepismeni ili sta? Sta radi ta direktorica koji matrak? Nije cula za internet?
S druge strane, ako su vec angazovali agenciju trebali su im posteno platiti.
Direktoricu boli ona stvar, dodje par puta se spusti niz stazu i pozira sa blejacima iz ministsarsvtva i TO u kafani skijalista.Oni su inace mislili i ranije da toj agenciji ne plate usluge, sigurno. Vidite da je na sajtu zadnji datum 1.mart tako da su sigurno na vrijeme upozoreni da ako ne plate nece biti azuriranja.Najblaze receno katastrofa.Mislili su da su odradili sezonu, pa sledece godine nova agencija, nova nafaka.
pa da... prva strana 1ce haos....drugi dio sav u ledu... cupovi su zakon!
napadalo je sad dosta snijega a i dalje pada pa dako bude ovog skijanja jos jedno mjesec dana :)
sjutra ce staza da bude vrhunska u 5 su krenuli sampaci, do ujutro ce zalediti i drzace citav dan. Bice bolja nego danas duplo.
Evo dvije slicice od danas..
Nikako mi ne ide u glavu zasto i Kolasin1450 ne spusti cijenu ski passa VISE. Sva regionalna veca skijalista su to odavno uradila, ovi izgleda nemaju namjeru.
p.s. Jedina dobra novina je sto skijaliste vikendom radi sat vremena duze, t.j. do 17h, i sto snijega ima zaista dosta. ;)