Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Val Meinier, polazak 3. Marta
309 Eura, cenu uracunato
-ski pass
-prevoz
-prenociste
Pogled za štampanje
Citirati:
Originalno postavljeno od bojo
Val Meinier, polazak 3. Marta
309 Eura, cenu uracunato
-ski pass
-prevoz
-prenociste
Pope jesi li video kakvo je stanje na Kopaoniku?
www.tckopaonik.com
kako ides? koliko jos za vizu?Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
Bane,koliko ima zainteresovanih za francusku!Koji je minimum,i kako da se organizujemo ako bi nas bio manji broj?Citirati:
Ekipi za Kop želim dobar provod!:dziveli:
Pozdrav za ekipu koja sutra pichi na Kop dobar put i normalno dobro skijanje zanima me da li se planira odlazak na Goc recimo na 1-2 dana da li je neko bio tamo i kakva je situacija i naravno Srecna NOVA GODINA
Citirati:
Originalno postavljeno od boris
Viza je 35 eura, agencija pomaze pri dobijanju vize,a neki minimum za ostvarivanje aranzmana je 35 putnika, kontaktirao sam ih i rekli su mi da se ne boje za aranzman jer ima puno zainteresovanih ali i sami kazu sto vise to bolje.
Ujutru krece jedna poveca ekipa MANIJAKA na Kopaonik, zelim im dobro skijanje a sve informacije vezane tog trenutka za Kop ce te moci da pratite na nasem forumu.
P.S. ajde da ovo komentarisanje o francuskoj prebacimo na drugi topic tamo gde je i postavljena Evropa:ok:
Tnx Bane !Citirati:
evo vreme je i za krevet, ujutru se putuje... ! :ok:
Na Kopaoniku su Pop, Stevan, Djordje, Bojo, Ski Bata, Jovanitza i prvi izvestaj je sledeci: Temperatura oko -1, sunce jako (za neverovati), i skoro sve staze rade, jednom recju idealno za skijanje:yay:
P.S. najbitnije u celoj prici je to da je Stevan izgleda naucio da skija
Ovakav nam je dan bio na Kopaoniku.... Sutra cemo detaljnije...Citirati: