-
Inace mene je zadesio maler, sinoc sam dobio temperaturu, vucem se kao ,,prebijena macka,,. Ali u subotu idemo na SP pa makar i sekire padale!
@macak011
Upravo sam razgovarao sa covekom koji radi na zicari na Konjarniku, kaze da radi samo Konjarnik a da sve ostalo stoji jer trenutno bije vetar oko 30m/s, sto se tice novih zica rece da ima sanse da prorade za vikend ali da ipak pozovem u petak.
-
ma ja sa ozbiljno razmisljam i za sledeci vikend - kazu opet sneg, sneg, sneg. Ako se i probijem, voleo bih da skijam bar po oblacnom vremenu, bez padavina i vetra, a to realno uz ovakvu prognozu i trenutno stanje, ne moze da se desi...Dakle, ne gine skijanje samo na Konjarniku, a usled non-stop niskih temp, moze da se desi otkaz elektronike (da ne baxuziram) u ski-dati, tabacima, komandi zicara, mojim kolima-akumulator npr, ledena nafta... Ostavicu odlazak za neko otopljenje, na zalost.
-
Ma meni se skija da ne vidim na oci. Vec zovem sve ljude oko sebe kako bih smanjio rizik da na kraju niko nece da krene :D
-
samo pamet u glavu, vanredno je stanje, mehanizacija moze da se povuce tamo gde je potrebno dok trepnes..doduse, tebi je relativno blizu, pa i da je odlazak neuspesan nije tragedija velika. Ja samo do Nisa iz Bgd imam dve i po glave km.. :sm022:
-
Da, i ja se vodim tom logikom. Nije smak sveta ako ne uspemo da stignemo na planinu.
-
знајете ли кво би било кад би си оратили нашу орату овам на форум...? хахахаха
разбрали би ни само Бугари, а това неје добра работа :)
вести, ма из ког града биле, мора да буду на српском језику да га сви разумеју... е сад, што неко није био пажљив на часу, то је друга ствар :)
Београд и нестандардизован језик, ако мислите на шатровачки, то имате у Земуну и код надуваних клинаца, старије људе нисам баш нешто чуо да се служе тим чудом
о5 ту неке ,,пребијене мачке'', отопљење, завејане мачке, ово оно :)
ако идете на дуже из Бегорада, слободно идите преко Сопотске петље; рачунајте где да сипате гориво ако сте у селу Б. Бериловац или Црни врх :)
друг ишо сад за викенд 4. и 5. изашо без проблема, ал мислим да је ишо Ладом Нивом
-
Pa nivom je mogo i pored puta da vozi, proso bi! :D
-
macak, il` si macak ili si mackica?!:D
sta je to za tebe - malo snega ovde, malo onde,
smetic 5m ovde, smetic 6m onde:D
stanje na putevima je krajnje zajebano, ali bi mene vise brinulo
vreme na samom zubu, da se ta mecava malo smiri...
i naravno, ne isplati se na jedan dan po ovakvom vremenu...
-
ma bre, de da potezem 330 km za skijanje samo po konjarniku u magli i vetru? i 330 nazad? Jos ako se zaglavim pa moram da montiram lancuge, sav cu se isprljam i isecem po rukama, a jos cu i da se smrznem... Jesam avanturista, al' nisam lud..doduse, zena me to vec pitala par puta...?!? :sm022:
-
Pa prognoza je ohrabrujuca, tako da mi idemo. Doduse nama je olaksavajuca(utesna) okolnost sto idemo na deset dana, pa i da riknemo dan dva nije strasno.
SRB PI mogao bi malo da me naucis gde je ta Sopotska petlja?