E nije vala nesto... hahahaha :p
Pogled za štampanje
E nije vala nesto... hahahaha :p
Nema web kamera na zvanicbon sajtu skijalista,zna li ko zasto?
Mora da su makli zbog loseg vremena .. :)
Od 01.03. ujutru sajt se iz nekog razloga ne ažurira, nema ni kamera, ni bilo kakvih novih obavještenja, baš šteta. :dontknow: Šta je u pitanju ne znam, znam da je tokom prethodne noći i dana gore padao snijeg, tako da ne vjerujem da su u pitanju vremenske (ne)prilike. Uostalom, Bjelasica ima daleko bolje stanje sa snijegom od okolnih centara, mislim da bi im više odgovaralo da preko web kamera to ističu nego da kriju?! :dontknow: Jedna fotka od nedjelje 28.02. (autor Vanja sa foruma HMZCG) svjedoči da snijega u šumama gornjeg dijela sigurno ima preko 1,5m, možda i više :yay::
http://www.meteo.co.me/forumi/index....tach=803;image
Pošto vremenske prognoze najavljuju hladno, snjegovito vrijeme skoro do polovine marta, uz već postojeći ovoliki snijeg, skijaće se na Bjelasici još duuugo, duuuugoooooooo! :dziveli:
...a valjda i kamere uskoro opet prorade...
Slazem se sa Stitom. Mora jos jednom da natrpa, mart nikad nije iznevjerio. ;)
A mislim da je vrijeme vise da nas ovi sa ski centra iznenade, u vidu nekog popusta na ski pass, barem simbolicno, za pocetak. ;)
Snijega ima preko metar i deset u dijelu medjustanice Cupovi,mjereno van staze,neutabano, tako da ce ga biti jos zadugo. Mada, sve prognoze govore da ce ga i padati jos, mozda i ove sedmice.
Sto se ski pasa tice, ove cicije iz ski centra ne popustaju.Jedino da se coek nada nagradi od strane cafe del MNGro:)
I dalje ne rade kamere, a i podaci o stanju na skijalistu se ne azuriraju vec 3 dana?!:dontknow:(sto me cudi, jer do sada nije bilo nikakvih problema)
Ski centar nije nastavio da postuje obaveze prema kompaniji MAMA, koja je ove sezone za njih radila kampanju, pa je saradnja prekinuta.
Tako da nema ski ino podataka, kamera....
kakva sramota. najbolje da su im ponudili kompenzaciju za usluge vodjenja sajta i snimanja promo videa tako sto bi im naplacivali hamburger po 5 eura i ski pas 20 eura.
Bez veze vala!
Te kamere su super stvar.Ne znam zasto ne ispostuju tu MAMU, radila im je solidno usluge!?