-
malo snega na stazama, verovatno im frka da izadju sa tabacem. Treba im 35cm, ako ima 10cm zaostalog, napadalo 12, treba mu jos desetak - top ili odozgo - sneg trenutno veje. Ja sam pre 5 minuta video tragove tabaca pored vizitor centra na kameri, a prosla je i ekipa na sankama posle toga, dok su dva SSovca bila kod predzadnjeg stuba i nesto mahala nekome... Dakle, aktivnost postoji, sneg veje, ako ne vrlo brzo, onda kasnije danas, najkasnije sutra ujutru bi trebalo da skijanja bude - AKO nije neka havarija sa pogonom, pu pu daleko bilo...
-
3 prilog(a)
prilicna aktivnost na predzadnjem stubu 6seda, neka ozbiljnija intervencija..
P.S. postaje ozbiljnije, sad ih je trojica... :(
-
Sad i ja gledam, jos su gore...
Nije mi jasno da ovi sa ss ne obaveštavaju na sajtu šta se dešava.. Po njima sve radi...
-
ma koji sajt SS, to ti je ko izlog Kluza pre 20 godina, menja se samo kad misevi pojedu stvari...
P.S. Skinuli su strunjace oko stuba? VErovartno da pridju nekim elektro instalacijama - kakva je signalizacija u stubu, jel zna neko, sta ima od struje/eektronike unutra? Ima li sta ili je samo mehanika???
-
Možda niko nije kupio ski-pas za danas pa nema potrebe da vrte u prazno :)
-
-
2 prilog(a)
Plašim se da je tih 12 cm jako malo. Ovako je bilo u utorak:
-
hahahahahaha! Super :D
Letnji sadrzaj na Torniku... :sm011:
-
Radi žica! Pustiše je na 3 sec :)
-
Kakve su prognoze za vikend ima li sta od skijanja?
Stvarno nece biti korektno ako zica ne bude radila za vikend i ako ne srede staze!!!