Pozdrav Svim Manijacima i sta drugo pozeleti za NOVU GODINU osim cuvene recenice
Citirati:
MAY THE SNOW BE WITH YOU
Pogled za štampanje
Pozdrav Svim Manijacima i sta drugo pozeleti za NOVU GODINU osim cuvene recenice
Citirati:
MAY THE SNOW BE WITH YOU
Ljudi dansa ste mi ulepsali dan kada sam procitao da ce ski manijaci biti na KOpu od 3 januara kada i ja dolazim pa se nadam da ce me neko kontaktirati na 062 20 74 30 i reci : Ski or Die:obrvajedn a ja odgovoriti SKI, of course.....:kez:
Nemam sta drugo da kazem osim VIDIMO SE NA KOPU i samo jos jedno
posto sam posla 1000 poruku mislim da zasluzujem po pivo :dziveli:
SREĆNA VAM NOVA 2006!
Puno ZDRAVLJA, SNEGA, SREĆE, LJUBAVI i PARA! :jester:
Pridruzujem se cestitkama, sve najbolje u 2006-oj :dziveli:
Jos nije Nova godina:dontknow:
Za sada:
Zelim svima da se lepo provedu za docek (obucite nove crvene gace, u ponoc stanite ispod nekih vrata i pozelite zelju - ispunjava se 100%:ok:).
:dziveli:
De da nadjem crvene gace je....:obrvajedn
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Ljudi !
naravno, svima sve naj naj u pretstojecoj godini - puno zdravlja, bez povreda, puno srece (treba ce nam i zbog snega), puno kinte jer su planine sve skuplje i skuplje - i to je to, ostalo sami pozelite ! :D
Sto se rodjendana tice - moram da kazem: dezinformacija ! :dontknow:
Prilikom registracije sam mahinalno stavio 1. Jan - obratio sam se Adminu da modifikuje, pa ce to biti fixed :ok:
samo daj Boze svima srecu i zdravlje...ostalo cemo lako...
POZDRAV ZA SVE SKI MANIJAKE i za sve ostale koji vole sneg!!! IMA STAZA ZA SVE NAS>>>SKIJACEMO>>>>
KOPAONIK!!!!!!!!! UTORAK!!!!!! OKUPLJANJE JE POCELO..... SVI ! SVI ! SVI ! pozdrav svima i poziv da lepo zapocnemo ovu godinu UTORAK na KOP-u!!!!!!!
Želim sretnu Novu Godinu svim iskusnim i ski manijacima u povoju.:jester:
Puno dana na snijegu i dobre staze!!!!:dziveli: