Vrijeme predivno! Sunčano i hladno, -12C. U funkciji sve žice. Drugar "supra", koji je na Ogorjelici, poslao mi je poruku koja glasi: Staze su vrhunske, najbolje u ovoj sezoni. Ko nije gore nije svjestan šta je propustio.
Pogled za štampanje
Vrijeme predivno! Sunčano i hladno, -12C. U funkciji sve žice. Drugar "supra", koji je na Ogorjelici, poslao mi je poruku koja glasi: Staze su vrhunske, najbolje u ovoj sezoni. Ko nije gore nije svjestan šta je propustio.
Ski patrola :yay: http://youtu.be/AYuVQW6yRrg
Evo jedna slika koju mi je poslao Jahorina
S Jahorine S ljubavlju Jahorina, 27.01.2013
Danas savršen dan za skijanje. Ski centar praktično prazan, a staze u odličnom stanju. Sutra se očekuje još jedan odličan dan za skijanje.
Sličica
Hajde kad vec stalno se taknicite ko ce bolje i novije podatke izbaciti stavite nesto sto ne mogu saznati putem web cama ili vremenske prognoze.
Vidim na camu da je suncano i da je za skijanje raj. Sto ne rade sve zice? Kakva je situacija s gostima? Zasto je ski centar prazan, jel ima neki konkretan razlog?
Gledam sutra najavljuju +6 dnevnu temperaturu. Mislio sam vikend naletiti gore ali sad sam zabrinut
Ja se nadam da ne misle svi kao ti, u suprotnom, ova kategorija "Aktuelnosti sa Jahorine", na ovom forumu, nema smisla.
Ja se ne takmičim, ja samo izvještavam, ali vidim da to ovde nekome smeta, tako da ću od danas da se bavim nekim drugim stvarima, a vas ostavljam da linkujete i prepisujete sa jahorina.org.
Sigurno se pitate zašto se meni toliko gadi jahorina.org? Odgovor je jednostavan! Ako Vama ne smeta što je privatni smještaj na Jahorini skuplji za 30%, onda ne smeta ni meni, jer ja ne plaćam ništa.
Zašto me nervira kada linkujete jahorina.org? I ovaj odgovor je jednostavan. Idite na njihov sajt/forum i liknkujte skijanje.rs, recite da je ovde super i da ima punoooo zanimljivih informacija, pa da vidim da li će taj link preživjeti i opstati kako njihov na ovom forumu.
Za mene je OVO spam, a vi kako hoćete.
Toliko od mene... Ko me je razumeo razumeo, ko nije nije....
Sad me slobodno banujete kao Jahorinu! Pozdrav
SPAM SLIKA!
jahorina i hallo se vec danima prepucavaju ko ce vise informacija s jahorine postovati. ja se nasalim na to i pitam sta gore ima novo a ti se naljutis. Sta je vama ljudi? dajete neki info koji se ne moze saznati s web cama ili na vremenskoj prognozi. Zanima me situacija iz prve ruke. posto vidim da si gore
To da je ski centar radnim danima prazan je logično, uvjek je bilo tako, nema tu šta monogo da se priča. To ide u korist onima koji sebi mogu da priušte skijanje i tim danima jer su staze savršene.
Prognoza za naredne dane ne obećava. Tokom svakog dana temperatura u plusu. Čak će 3.02 Jahorinu možda okupati kiša. Prve ozbiljne padavine se očekuju 6.02 :(
Pa to te pitam, nemoj se odmah ljutiti. mislio sam za vikend gore ali sam cuo da narednih dana ce biti visoke temperature i da se ne isplati dolaziti. mada gledam vremensku prognozu i kazu subota i nedelja -5 a subota noc 10cm novog snjega pa sam sav zbunjen