Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Nisam ni znao da smo toliko dobri, eto sa moje strane Manijaci mogu da ocekuju Cortinu D'Ampezz, Zabljak, Kopaonik i Francusku, i mozda jos neki jednodnevni izlet:dziveli:
Pogled za štampanje
Citirati:
Originalno postavljeno od pop67
Nisam ni znao da smo toliko dobri, eto sa moje strane Manijaci mogu da ocekuju Cortinu D'Ampezz, Zabljak, Kopaonik i Francusku, i mozda jos neki jednodnevni izlet:dziveli:
Od mene 22 dana:ok: :dziveli:
ja izlazim iz manijaka.
ako ikoga interesuje razlog, neka pita popa.
Dobri ste dobri:) Ja sam se zaustavio na 20tici :)Citirati:
Originalno postavljeno od Bata Bane
:confused::confused::confused:
Uh!!! Sad sam se potpuno zbunio, pa bih voleo da sebi razjasnim neke stvari.
1. Dakle, članstvo u MANIJACIMA je doborovoljno. Do sada je, ako se ne varam, bila obaveza (????) svakog MANIJAKA da nabavi jaknu/kačket (BTW juče s PoPom dogovorio nabavku iste telefonom, tako da se nadam da će i meni zapasti jedna sa već odštampanim logoima SPONOZRA:yay:). To bi, po mom mišljenju, moglo da se, za sada, smatra i nekom vrstom plaćanja članarine/pristupnice ovom udruženju???
2. Ostale aktivnosti - putovanja, skijanja, druženja i sl. svaki član će sprovoditi u skladu sa svojim mogućnostima i obavezama (finansijskim, porodičnim, poslovnim...)???
3. Bez obzira na količinu ski znanja, iskustva i dana provedenih na snegu, svaki MANIJAK bi trebalo da PROMOVIŠE pozitivne vrednosti skijanja kao sporta i MANIJAČENJA kao oblika druženja različitih ljudi različitih životnih dobi i interesovanja, kako na snegu, tako i van njega?????
Ako sam negde pogrešio, molim starije MANIJAKE da me isprave.
Što se mene lično tiče, rad sam da ispunim svoju obavezu iz stava 1. ne bih li postao član. Vrlo sam NAOŠTREN da radim na aktivnostim iz stava 3.
Što se stava 2. tiče, njega ću ove zime sprovoditi u onolikoj meri koliko mi ograničavajući faktori (obaveze) dozvoljavaju.
Nadam se da je ovo što sam upravo naveo profil jednog prosečnog SKI MANIJAKA, jer bih zaista voleo da celoj priči dam i svoj skromni doprinos u skladu sa mogućnostima???
Izvinjavam se na duuuuuugačkom postu.
@Pop67: Baš mi je drago da nisam sam!!!!! Nešto sam se uplašio, posle tvojih i zmajovih postova, da je forum opusteo (nije bilo nikog aktivnog malopre!!!). Još mi je draže da sam pravilno shvatio MANIJAČKE aktivnosti (:ski::dziveli:).
I, da , da ne bude bilo kakve zabune. Lično ne postavljam apsolutno nikakav uslov oko sponzorskih nalepnica na jakni i kačketu. Nadam se da će nam ti sponzori (dao Bog da ih bude k'o u formuli 1) pomoći da po povlašćenim/dotiranim/NIŽIM!!!!! cenama ove ili narednih zima „ukrademo” po neki dan na snegu mimo planiranih.
Još jednom poz za sve MANIJAKE i forumaše:ok:
Citirati:
Originalno postavljeno od dyape_zmay
Klasicna srpska prica
Citirati:
Originalno postavljeno od SkiBata
Ma kompletna prica je potekla iz zezanja ljudi sa foroma koji vole sneg i aktivnosti na snegu bilo bord, bilo skijanje. Nema nikakve clanarine, samo smo se organizovali i kupili jakne i kackete, i sve je na dobrovoljnoj bazi. Mozda jednom ili dva puta mesecno oni koji to mogu dodju do Lestana kod mene u kafic i onda :cug: , sto se tice skijanja, kako ko moze prema mogucnostima.
Citirati:
Ma mi smo mnogo mali i sitni, da bi postavljali neke uslove sponzorima, ali verujte mi sledeca zima je nasa, a ima nas vec i u bivsim republikama SFRJ, i ovi sponzori koji su nam sada izasli u susret to su samo nasi dobri prijatelji koji takodje vole sneg.
Ne brini se SkiBato :), MANIJACI su deo foruma, a ima ovde mnogo vise ljudi :) (527 clanova foruma do sada, mali deo su manijaci ;)), forum postoji odavno, tj. godinama tako da ce biti ovde jos prica, ihaha :D.Citirati: