sto se jahorina uvrediooo cccc... :D
Pogled za štampanje
sto se jahorina uvrediooo cccc... :D
Ponavljam, besmisleno je otvoriti temu na ličnom ili nečijem forumu tipa "Mercedes-Benz" pa onda reći forumašima da idu na forum Mercedes-Benz-a. Čemu onda služi forum?
Ja da imam želju da prodajem maglu onda ne bih bio na skijanje.rs nego na jahorina.org. Ok?
Jahorina, ski info 18.01.2013.
Otvoreni su baby lift, ski-lift Poljice i Olimpik, šestosjed Ogorjelica, Poljice i Skočine.
Temperatura: -5°C
Pokrivenost oblacima: 100%
Vidljivost: Loša
Visina snijega: 1,40 cm
Vlažnost: 96%
Pritisak: 997.4 hPa
Kompletni podaci za tekuću nedelju
JAHORINA, Uslovi za skijanje na Jahorini odlični su – staze su uređene, visina snježnog pokrivača je 140 centimetara, temperatura minus dva stepena Celzijusova, bez vjetra, a kompletan vertikalni transport u funkciji.
„Putevi ka Jahorini su prohodni, a prema prognozi vremena za vikend se očekuje sunčano, tako da očekujemo veliku posjećenost“, potvrdila je portparol Olimpijskog centra Jahorina Zorica Stojanović.
Na lokaciji Rajska dolina sutra će biti održana završna trka polaznika prve grupe škole skijanja u organizaciji Udruženja građana za sportsku rekreaciju „Prvi sportski koraci“.
Uz podršku Olimpijskog centra Jahorina i opštine Pale 70 mališana savladalo je prve ski korake. (srna)
Ma ni' bitno ...opusteno i dela da vidimo da se spusti koji put nizbrdo...odoh kol'ko zajutra pa javljam...
"Jahorina", nemoj da ti zovnem Grejzera :smoke:...
Evo ti zanimazija http://skijanje.rs/forum/search.php?searchid=491473 Kada završiš javi mi koliko dugujem tebi, a koliko Zoki :sm018: